Çözüldü Windows 10 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege Önder

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 haftadır 0x00007b hatasını alıyorum ne denesem olmadı. Her şeyin son sürümünü indirdim. DLL dosyalarını indirdim hala çözemedim. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eksik bir kurulum olmuş sanırım. O halde şöyle yapalım. Öncelikle vcruntime140.dll dosyasını SysWOW64 de dahil olmak üzere attığınız her yerden silin. Sonra denetim masasından içinde C++ 2013-2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırın. Son olarak bu yazılımları (arm.exe ile biten hariç) tekrar kurun.
Eksik bir kurulum olmuş sanırım. O halde şöyle yapalım. Öncelikle vcruntime140.dll dosyasını SysWOW64 de dahil olmak üzere attığınız her yerden silin. Sonra denetim masasından içinde C++ 2013-2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırın. Son olarak bu yazılımları (arm.exe ile biten hariç) tekrar kurun.

Çözüm
vcruntime140.dll adlı dostyayı SysWOW64 den sildim fakat windows kısmında arattığım zaman vcruntime_clr_dll ve vcruntime_clr0400.dll dosyaları olduğunu gördüm bunları da silmem gerekiyor mu ?

her şeyi kurdum
şimdi programı denemeye hazırım,
bilgisayarı yeniden başlatayım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…