Çözüldü Windows 10 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege Önder

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 haftadır 0x00007b hatasını alıyorum ne denesem olmadı. Her şeyin son sürümünü indirdim. DLL dosyalarını indirdim hala çözemedim. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eksik bir kurulum olmuş sanırım. O halde şöyle yapalım. Öncelikle vcruntime140.dll dosyasını SysWOW64 de dahil olmak üzere attığınız her yerden silin. Sonra denetim masasından içinde C++ 2013-2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırın. Son olarak bu yazılımları (arm.exe ile biten hariç) tekrar kurun.
Eksik bir kurulum olmuş sanırım. O halde şöyle yapalım. Öncelikle vcruntime140.dll dosyasını SysWOW64 de dahil olmak üzere attığınız her yerden silin. Sonra denetim masasından içinde C++ 2013-2015-2017-2019 geçen her şeyi kaldırın. Son olarak bu yazılımları (arm.exe ile biten hariç) tekrar kurun.

Çözüm
vcruntime140.dll adlı dostyayı SysWOW64 den sildim fakat windows kısmında arattığım zaman vcruntime_clr_dll ve vcruntime_clr0400.dll dosyaları olduğunu gördüm bunları da silmem gerekiyor mu ?

Başlatın, deneyin bakalım. Bu sefer çözüleceğinden ümitliyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı