Çözüldü Windows 10 0XC004F213 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dogukan834

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 formatı attıktan sonra bu hata çıktı. Bazı yerleri sansürledim sıkıntı çıkmasın diye. Pek bir bilgim yok zaten.

1631607786095.png

Bu da CMD slmgr -dlv sonucu.

Adsız.png

Korktuğum şey KMSpico olabilir mi?

Format attıysanız KMS silinir kalıntısı kalmaz. İçiniz rahat etsin diye CMD yönetici olarak çalıştırıp şu kodu yazın. "slmgr /xpr" eğer makine kalıcı etkinleştirildi yazıyorsa sorun yoktur. Tarih veriyorsa eğer "****** tarihinde sona erecek" yazarsa KMSpico gibi korsan yola başvurulmuş demektir.

Hocam bu bambaşka bir şey. Denetim Masası'ndan eğer varsa OneDrive programını kaldırın. Yararınıza olur :)

OneDrive Windows'da pişmanlıktır, kaldırmanızı tavsiye ederim. O sorunun çözümünü bende bilmiyorum.

Cevaplarınız için çok teşekkürler OneDrive kaldırdım. Şu an da sadece yapmam gereken bir OEM key alıp etkinleştirmek başka sorun yok gördüğüm kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı