Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Nisan 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli 1 Tb Hdd Ekran kartı Gtx 1060 3Gb Anakart Foxconn h61mxl-k İşlemci i5-2400 İki gündür diskim %100 şekilde kullanılıyor ve bilgisayarım donup duruyor. Sorun neden kaynaklı olabilir? Dosya Ekleri disk.png 176,6 KB · Görüntüleme: 61
İki gündür diskim %100 şekilde kullanılıyor ve bilgisayarım donup duruyor. Sorun neden kaynaklı olabilir?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #2 SSD takmayı deneyin sorunuz öyle çözülür. Bizim eski bilgisayarda da aynı sorun oluyordu SSD aldım Windows'u SSD'ye kurdum şimdi sıkıntısı yok. Artı 0 Eksi
SSD takmayı deneyin sorunuz öyle çözülür. Bizim eski bilgisayarda da aynı sorun oluyordu SSD aldım Windows'u SSD'ye kurdum şimdi sıkıntısı yok.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 24 Nisan 2023 #3 Diskin doluluğu nedir? Disk çok yavaşlamış veya bozulmaya doğru gidiyor. Sağlık değerleri nedir? HDTune ile kontrol edin. Kısa zamanda SSD'ye geçin. Artı 0 Eksi
Diskin doluluğu nedir? Disk çok yavaşlamış veya bozulmaya doğru gidiyor. Sağlık değerleri nedir? HDTune ile kontrol edin. Kısa zamanda SSD'ye geçin.
KS KS Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Nisan 2023 #4 alicsndemir dedi: Diskin doluluğu nedir? Disk çok yavaşlamış veya bozulmaya doğru gidiyor. Sağlık değerleri nedir? HD Tune ile kontrol edin. Kısa zamanda SSD'ye geçin. Genişletmek için tıkla... Şaun disk kullanımı normal seviyede ama dün GTA 5 oynarken iki defa bugünde YouTube'da video izlerken 1 defa bilgisayar dondu. Dosya Ekleri 2.png 43,5 KB · Görüntüleme: 77 3.png 62,1 KB · Görüntüleme: 48 hdd.png 42,8 KB · Görüntüleme: 55 Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Diskin doluluğu nedir? Disk çok yavaşlamış veya bozulmaya doğru gidiyor. Sağlık değerleri nedir? HD Tune ile kontrol edin. Kısa zamanda SSD'ye geçin. Genişletmek için tıkla... Şaun disk kullanımı normal seviyede ama dün GTA 5 oynarken iki defa bugünde YouTube'da video izlerken 1 defa bilgisayar dondu.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 24 Nisan 2023 #5 Hocam HDD'ler artık eski teknoloji SSD'ye geçseniz daha iyi olur. HDD'yi depo olarak kullanabilirsiniz benim gibi. Artı 0 Eksi
Hocam HDD'ler artık eski teknoloji SSD'ye geçseniz daha iyi olur. HDD'yi depo olarak kullanabilirsiniz benim gibi.
1 147460 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 47 24 Nisan 2023 #6 Bad sektör varmı diye bir kontrol ettirin. Artı 0 Eksi
KS KS Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Nisan 2023 #7 147460 dedi: Bad sektör varmı diye bir kontrol ettirin. Genişletmek için tıkla... Bu değil mi? alicsndemir dedi: Hocam HDD'ler artık eski teknoloji SSD'ye geçseniz daha iyi olur. HDD'yi depo olarak kullanabilirsiniz benim gibi. Genişletmek için tıkla... Elime para geçerse alacağım. Şu anlık bununla devam edeceğiz artık. Dosya Ekleri hdd.png 42,8 KB · Görüntüleme: 73 Artı 0 Eksi
147460 dedi: Bad sektör varmı diye bir kontrol ettirin. Genişletmek için tıkla... Bu değil mi? alicsndemir dedi: Hocam HDD'ler artık eski teknoloji SSD'ye geçseniz daha iyi olur. HDD'yi depo olarak kullanabilirsiniz benim gibi. Genişletmek için tıkla... Elime para geçerse alacağım. Şu anlık bununla devam edeceğiz artık.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 24 Nisan 2023 #8 Defragment yapar mısınız? Bir de sanal bellek için kaç gb ayırdınız? alicsndemir dedi: Hocam HDD'ler artık eski teknoloji SSD'ye geçseniz daha iyi olur. HDD'yi depo olarak kullanabilirsiniz benim gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam herkesin maddi durumu el vermeyebiliyor, ben de aynı durumu yaşamıştım düzeltmek çileydi benim için. Artı 0 Eksi
Defragment yapar mısınız? Bir de sanal bellek için kaç gb ayırdınız? alicsndemir dedi: Hocam HDD'ler artık eski teknoloji SSD'ye geçseniz daha iyi olur. HDD'yi depo olarak kullanabilirsiniz benim gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam herkesin maddi durumu el vermeyebiliyor, ben de aynı durumu yaşamıştım düzeltmek çileydi benim için.
KS KS Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Nisan 2023 #9 xwa dedi: Defragment yapar mısınız? Bir de sanal bellek için kaç GB ayırdınız? Hocam herkesin maddi durumu el vermeyebiliyor, ben de aynı durumu yaşamıştım düzeltmek çileydi benim için. Genişletmek için tıkla... Defragment işlemini tamamladım. İnşallah işe yarar. Bu da sanal bellek için ayırılan boyut: Dosya Ekleri sanal bellek.png 19,4 KB · Görüntüleme: 71 Artı 0 Eksi
xwa dedi: Defragment yapar mısınız? Bir de sanal bellek için kaç GB ayırdınız? Hocam herkesin maddi durumu el vermeyebiliyor, ben de aynı durumu yaşamıştım düzeltmek çileydi benim için. Genişletmek için tıkla... Defragment işlemini tamamladım. İnşallah işe yarar. Bu da sanal bellek için ayırılan boyut:
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 24 Nisan 2023 #10 Nebilm dedi: Defragment işlemini tamamladım. İnşallah işe yarar. Bu da sanal bellek için ayırılan boyut: Genişletmek için tıkla... En üstteki tiki kaldırıp Özel Boyut'u seçin, ve RAM'ınızın 2 katı olarak MB cinsinden yazın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda probleminiz muhtemelen çözülür. Artı 0 Eksi
Nebilm dedi: Defragment işlemini tamamladım. İnşallah işe yarar. Bu da sanal bellek için ayırılan boyut: Genişletmek için tıkla... En üstteki tiki kaldırıp Özel Boyut'u seçin, ve RAM'ınızın 2 katı olarak MB cinsinden yazın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda probleminiz muhtemelen çözülür.