Windows 10 %100 disk kullanımı

emremirli

Hectopat
Daha fazla  
Dün almış olduğum Monster Abra A5 V8.1.4 bilgisayarıma Windows 10 Pro işletim sistemini kurdum. Her şey yolunda giderken 1-2 saat önce boşta iken %100 disk kullanımına çıkmaya başladı. İnternetten araştırdığım kadarıyla Windows Search, Hızlı Getir ve bilgisayarın harddiski RAMolarak kullanma özelliklerini kapatsam da sonuç elde edemedim.

Harici harddiskimi taktığımda sorun çözüldü fakat harici harddisk'i çıkardığımda sorun yeniden meydana geliyor. Sürekli harddisk takılı kullanamayacağımdan dolayı kesin çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bende 2 gün önce Lenovo İdeapad İ7 7600 8GB RAM 2GB 940MX 1TB aldım ve aynı sorun bende var ben ilkkez laptop kullanıyorum yanlışlıkla pil diye harici diski çıkardım ve geri yerine taktım aradan 2 saat geçti diskimi %100 gördüm sandımki ben bozdum ama öyle olmadığını farkettim bu yazılımsal bir sorun bende çözümünü arıyorum sabahtan beri bi kaç şey yaptım eskisi gibi %100 değ,l ama daha iyi yani şuanda Windows güncellemesini yapıyorum belki düzelir diye bence sende denemelisin Ayarlara gir Güncelleştirme Ve Güvenlike bas Windows updateden günncelle baya büyük bi güncelleme inşallah Düzelir .. güncelleme yapmadan önce Görev Yöneticisine gir hizmetlere bas Windows Search ı bul durdur ve devredışı bırak yorumunu bekliyorum iyi geceler

Dosya Ekleri

• Görev Yöneticisi 3.02.2017 01_29_27.png
    Görev Yöneticisi 3.02.2017 01_29_27.png
    51,4 KB · Görüntüleme: 222
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı