Rehber Windows 10 / 11'de OneDrive kaldırarak RAM kullanımını ciddi oranda düşürün

@neXusTS hocam adamın pcye naptınız ? Bozdunuz adamın bilgisayarını. Hocam format atın geçer her şeyin çözümü formattır. (!)

Keşke biraz yorumları okusaydınız ama benim de hatam var.

Bu sorun sistemi ilk kurarken yedekleme ile kurulum yapınca oluyormuş sanırım ben her format attığımda yeni bilgisayar olarak kuruyorum zaten OneDrive'ı sevmeyen birisi olarak yaptığım ilk şey OneDrive'ı kaldırmak oluyor sorunda yaşamıyordum Klasöründe kaldığını görünce böyle bir yöntem keşfettim RAM kullanımınıda etkiliyormuş kaldırma aşamasında herhangi bir sorunda yaşamadım yani. Sistem Geri Yükleme yapınca Düzelmesi gerekiyordu aslında anlamadım vallahi.

Bende aynı sıkıntıları yaşayıp dile getirmiştim yukarıda fakat moderatörler yanlış bilgi olarak işaretlemişler, bilgisayarı formatlamadan düzeltemedim, geçmiş olsun dostum.

OneDrive uygulaması Micosoft Store'da bulunuyor kurmayı deneyin belki düzelir sorun.

OneDrive uygulaması Micosoft Store'da bulunuyor kurmayı deneyin belki düzelir sorun.
Düzelmedi tüm dosyalarımı kaybettim.

Bende aynı sıkıntıları yaşayıp dile getirmiştim yukarıda fakat moderatörler yanlış bilgi olarak işaretlemişler, bilgisayarı formatlamadan düzeltemedim, geçmiş olsun dostum.
Evet bana cevap olarak da konu sahibinin sorumluluğu diyip, kullanıp kullanmamak kullanıcıya bağlı iyi sosyaller! yazdılar. Performans artıralım derken elimizdeki üzümden olduk. Geçmiş olsun diyeceğim ama geçmeyecek şeyler yaşadım.

Valla siz yine de geri yükleme noktası oluşturmuşsunuz buna rağmen düzelmemesi üzdü açıkçası.

Format flash belleğini takın Format ekranında bilgisayarınızı onarın seçeneğini çıkacak onunla düzeltmeyi dener misiniz?

Zaten öyle denemiştim, bir faydası olmadı. Sistemi tamamen kaldırmak zorunda kaldım.

Size tavsiyem kendi konunuzu raporlayın ve konu içeriğinin düzenlenmesi için ricada bulunun.

Zaten öyle denemiştim, bir faydası olmadı. Sistemi tamamen kaldırmak zorunda kaldım.

Size tavsiyem kendi konunuzu raporlayın ve konu içeriğinin düzenlenmesi için ricada bulunun.

Peki hocam.

Moderatör eklemiş reis teşekkürler.

Son düzenleme:
yaptım ve bütün belgelerim gitti. şimdi napıcam

Format atarken diski silmek yerine sadece seçseydiniz verileriniz windows.old klasöründe saklanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…