Windows 10 1511 format nasıl atılır?

@Saul Odenkirk Doğrudur hocam. İşlem bitince boot menüden sistemi USB bellek ile başlatmanız gerekecek. Telefonunuz var ise o adımlarda da yardımcı olurum. Disk bölümü seçmenizi isteyen bir adım olacak kurulumda. Orada tüm bölümleri silip yeni bir bölüm oluşturup ona kurun.
Hocam video da başlatmadan , usp'yi çıkardı. Bende aynısını yaptım. Bellekte 4gb'lık bi dosya var ancak, bios menüye girdiğim de, f12 boot ayarları gibi seçenekler bulunmuyor.
Hocam video da başlatmadan , usp'yi çıkardı. Bende aynısını yaptım. Bellekte 4gb'lık bi dosya var ancak, bios menüye girdiğim de, f12 boot ayarları gibi seçenekler bulunmuyor.
Şuan böyle;

Dosya Ekleri

• 6.png
    6.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
@Saul Odenkirk Yeni Windows'u kurup masaüstünü görene kadar USB'yi çıkarmanızı önermem. Açılışta markanın yazdığı yerde genelde boot menü tuşu yazar. Açılırken boot menü tuşuna arka arkaya basmanız gerekmekte. Sonra oradan USB belleği seçip öyle başlatacaksınız. Bazı cihazlarda boot menü olmayabiliyor. BIOS'tan USB'yi ilk sıraya almak gerekebiliyor.

Ben sistemimi yazayım en iyisi siz ona uygun bir sürüm bulursanız sevinirim.

GTX 750 Ti
i5 4460
240 GB SSD
8 GB RAM
Güvenlik konusunda dikkatli davranacağımdan eminim, ama dediğim gibi gözle görülür bi fark yaratıyor ve benim için hız ön planda barınıyor.
Fikirlerinizi öğrenmek isterim.
O sisteme 21H2 bile kurabilirsiniz, hızlı olsun diyorsanız 8.1 Embedded Industry Pro kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı