Windows 10 1607 güncellemesi performans sorunu

123optik

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar ben Windows 10 kullanırken hiçbir sorun yoktu ama yıl dönümü güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayar kullanılmaz hale geldi bir dosya açmaya çalışsam tıkladıktan 10 - 15 saniye sonra açılıyor 50 - 60 FPS aldıgım oyunlarda 4 - 5 FPS alıyorum kasmaktan oynayamıyorum yeri geliyor 1 FPS'de kalıyor donuyor oyun birkaç dk sonra anca donması geçiyor bunun bir çözümü varsa lütfen yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeden önce kalan dosyaları temizlemeni tavsiye ederim.Bunun için c>sağ tık>özellikler>diski temizle>sistem dosyalarını temizle>hepsine tik koy.Bu işe yarayabilir.
 
Yeni kurulumlardan ve major yazılım güncellemelerinden sonra Windows, Search Indexing hizmetini devreye sokar, dosyalarınızı ve onları kullanma sıklığınızı kavrayarak, indexleme (düzeneleme de denilebilir) yapar. Bir süre tanıyın, eski performansına geri dönecektir. Zira 1607 ile özellikle UI tarafında daha tepkisel bir Windows var karşımızda.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı