Eski sürümler çöp oldu artık, bazen yeni oyunları yada programları çalıştırmak için bile 1809 yada 1903 üstü istiyorlar, 20H2 üstü isteyen bile var. Ama istersen 1507 deneyebilirsin.
Ben 1607 kullanıyorum. Aslında sürüm yükseltme isteğim 1607'de Ayarlarda "Grafik Ayarları" yok. o yüzden sürüm yükseltmek istedim. Birde HDD kullanıyorum. Sadece söylemek istedim HDD kullandığımı.
Hocam nokta atışı yaptınız. 3 gün önce 8.1 kullanıcısıydım 2 gün önce 10 kullanmaya başladım. Ama 8.1 den sıkıldım ve sürücülerimi güncelleyemiyordum. Bende Windows 10 kullanmaya başladım.
Bizdede Windows XP gelen 20 yıllık bilgisayar var. En son Windows 7'de açılırken mavi ekran veriyordu hatta forum'da konusunu açmıştım. Sonra Windows 8.1 yükleyip format attım ve şuan çok stabil çalışıyor .
Hocam nokta atışı yaptınız. 3 gün önce 8.1 kullanıcısıydım 2 gün önce 10 kullanmaya başladım. Ama 8.1 den sıkıldım ve sürücülerimi güncelleyemiyordum. Bende Windows 10 kullanmaya başladım.
O zaman iş başka. Linux kullanmayı düşünüyormusunuz?
Yanlız Debian ya da Kali Lİnux yüklerseniz özellikle Wi-Fİ kardınızın uyumluluğunu kontrol edin. Çoğu modele destek yok diye biliyorum.
Bu konuyu geçen sefer de açmıştım fakat o çözümü şu an işleyemiyorum. Önceki konuda grafik ayarlarından bir dosyayı seçip yüksek performans yapmam isteniyordu ancak ayarlarda grafik ayarları yok. Radeon ayarlarında 2020 sürümü olduğu için onda da ayarlayamıyorum. Minecraft, Radeon 530 değil...
www.technopat.net
Bu konuda kimse beni anlamadı. Adam oraya gir onu yap buraya git. Adamın dediği şeyleri zaten 10 kere denedim ben. Burada derdimi açıklamam çok uzun sürer.
Windows 8.1 gayet stabil, performanslı ve sorunsuz bir işletim sistemiydi. Windows 10 çıkmasaydı, 8.1 güncellenseydi eğer harika olabilirdi. Windows 10'u NTLite ile düzenlemeden kullanamıyorum, çok fazla gereksiz şey varsayılan olan açık halde geliyor. @purrito
@Kibar Feyzo hocam Windows 10 20H2'yi NTLite ile düzenlemeyi düşünebilirsiniz, hatta birisi rehber de yapmıştı. Belki çözüm olur.
Bizdede Windows XP gelen 20 yıllık bilgisayar var. En son Windows 7'de açılırken mavi ekran veriyordu hatta forum'da konusunu açmıştım. Sonra Windows 8.1 yükleyip format attım ve şuan çok stabil çalışıyor .
O zaman iş başka. Linux kullanmayı düşünüyormusunuz?
Yanlız Debian ya da Kali Lİnux yüklerseniz özellikle Wi-Fİ kardınızın uyumluluğunu kontrol edin. Çoğu modele destek yok diye biliyorum.
Windows 8.1 gayet stabil, performanslı ve sorunsuz bir işletim sistemiydi. Windows 10 çıkmasaydı, 8.1 güncellenseydi eğer harika olabilirdi. Windows 10'u NTLite ile düzenlemeden kullanamıyorum, çok fazla gereksiz şey varsayılan olan açık halde geliyor.