Windows 10 1703 sürümü nasıl?

Windows 10'da düzeltilmesi gerek şeylerden biri görev çubuğunun arada bir yenilenmesi. Mesela bir şeyi sildiğinde gidip geliyor ve göze batıyor.

Çok iyi diyebilirim. 5 senelik Casper Nirvana bilgisayara kurdum ve bilgisayar uçak gibi oldu. Hele şu gece modu var ya beni çok sevindirdi. Her şey sorunsuz çalışmakta bilgisayarda. Yok arama yaparken kasmalar ya da hatalar şu anlık olmadı ben çok memnunum yükleyin.

Not: Bilgisayarında aşırı uygulama varsa bekleyin derim çoğu kişide sorun bulunmakta. Aynı Android'te çok uygulama olunca güncelleyince hatalar karşılaşıp sıfırlamak zorunda kalıyoruz aynı bu da böyle.

Tarayıcıdan izllediğim videolarda ses video senkronizasyonunda sıkıntı oldu. Oyunlarda özellikle CS:GO fps dropları başladı. Bu sorunları gidermek için yakında bir güncelleme sürülür.

İnsider kullanıcısı olarak yazıyorum, birkaç günde bir güncelleme alıyorum ve bir problem çıkmazken sizde nasıl problem çıkıyor?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı