Windows 10 1703 sürümü nasıl?

İso indirip güncelledim. Sürücüler, yazılımlar, dosya kaybı vs sorun yaşamadım. Makine de oyun oynamadığımdan oyunlar hakkında bir şey diyemem ama bilinen ufak ufak özellikler haricinde kararlılık artışı az da olsa var.

Windows 10 1703 sürümü nasıl kullanan var mı?

Kullanıyorum. Gayet güzel. Hiçbir sorun yok.

Windows 10 1703 sürümü nasıl kullanan var mı?

Yeni sürüm gerçekten çok güzel. Görsel hazırlmıştım windows 10 Creator update ile gelen yenilkler diye. Arkadaşlar kaldırmazsa videoyu bakabilirsiniz buradan;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben az önce güncelledim. Oyunlarda FPS artışı veya azalması yaşamadım. Şu anda görebildiğim tek sorun eskiden bilgisayarım 10 sn geçmeden açılıyordu ama artık 5 dkda açılıyor :S

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolmuş bir windows a güncelleme yapanlarda genelde sorun olmuş. Ben 1 nisanda temiz kurulum Windows 10 pro yapmıştım. 1 hafta sonra kendisi güncelledi bir sorun yok bende.

Sıfır kurulum yaptım yine takılmalar oldu eski sürüme döndüm düzeldi.

@murataydın350682 Bir sorun olmaz hocam. Home ve Pro arasındaki farklar;

Adsız.png

Windows 10'un yeni sürümünde çeşitli hatalar mevcut. Bu güncellemede Microsoft'un böyle hatalar yapması ilginç. Umarım yakın zamanda hataları düzeltmeye yönelik güncellemeler yayınlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı