İso indirip güncelledim. Sürücüler, yazılımlar, dosya kaybı vs sorun yaşamadım. Makine de oyun oynamadığımdan oyunlar hakkında bir şey diyemem ama bilinen ufak ufak özellikler haricinde kararlılık artışı az da olsa var.
Yeni sürüm gerçekten çok güzel. Görsel hazırlmıştım windows 10 Creator update ile gelen yenilkler diye. Arkadaşlar kaldırmazsa videoyu bakabilirsiniz buradan;
Ben az önce güncelledim. Oyunlarda FPS artışı veya azalması yaşamadım. Şu anda görebildiğim tek sorun eskiden bilgisayarım 10 sn geçmeden açılıyordu ama artık 5 dkda açılıyor :S
Yeni sürümü kurdum başlat tuşu ara sıra takılmalar yapıyor, ayrıca programlarda takılmalar yapıyor geç açılıyor. Eski sürüme döndüm şimdilik iyi böyle.
Dolmuş bir windows a güncelleme yapanlarda genelde sorun olmuş. Ben 1 nisanda temiz kurulum Windows 10 pro yapmıştım. 1 hafta sonra kendisi güncelledi bir sorun yok bende.
Dolmuş bir windows a güncelleme yapanlarda genelde sorun olmuş. Ben 1 nisanda temiz kurulum Windows 10 pro yapmıştım. 1 hafta sonra kendisi güncelledi bir sorun yok bende.
Windows 10'un yeni sürümünde çeşitli hatalar mevcut. Bu güncellemede Microsoft'un böyle hatalar yapması ilginç. Umarım yakın zamanda hataları düzeltmeye yönelik güncellemeler yayınlar.