Windows 10 1703 sürümü nasıl?

Bunlar Insider sürümleri.

Insider sürüm olduğuna dair herhangi bir detay olmayınca paylaşmak istedim. Acaba diyorum hazır 1703 sürümü sorunluyken bunu mu kursak.

İnsider kullanıcısı olarak yazıyorum, birkaç günde bir güncelleme alıyorum ve bir problem çıkmazken sizde nasıl problem çıkıyor?

Redstone 3' ün insider sürümünü mü kullanıyorsunuz?

aynı sorun bendede vardı birdaha tövbe ettim güncelleme yapmıyacağım tavsiye etmiyorum.

Ben Windows Update ile geçtim 1703 sürümüne ilk başlarda bilgisayar geç açılıyordu daha sonra olmamaya başladı. Oyunlarda FPS kaybı yaşamadım hatta 2-3 FPS artışı var gibi tam emin değilim. Windows 10 'da gayet stabil bir şekilde çalışıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım şeytan kulağına kurşun

Ben ilk olarak güncellemeyi güncelleme yardımcı aracıyla yaptım şimdi o aracı ve o araçla güncellemeyi kaldırmışlar sanırım o araç hatalı ve i7 işlemcime rağmen kasmalar takılmalar olmaya başladı. Format attım 14393 geri döndüm bu sefer windows otomatik kendini güncelledi (Biliyorsunuz ki Windows 10'da güncellemeler kapatılamıyor.. En azından ben bunun bir yolunu bilmiyorum zaten orjinal home kullanıyorum) ve yine takılmalar azda olsa eski sürüme göre devam ediyordu. Windows indirme aracıyla güncel iso dosyasını indirdim temiz kurulum yaptım yani direk Yapı : 15063 vers: 1703 kurulumu yaptım fakat bu seferde Samsung Magician 5.0 The Drive not supported hatası alıyorum. ve takılmalar yok fakat windows eskisine nazaran daha yavaş çalışıyor. Bir ton gereksiz özellik eklemişler windows'ta sapıtmaya başladı artık.. 3D paint kimin işine yarayacak ? zaten o tarz programlarla işi olanlar o tarz programların ehli Prof programlar kullanacaklardır... Neyse uzun lafın kısası Samsung magician yazılımının önceki sürümünü yükledim 4,9,7 bi sıkıntım yok... Ama WindowS 10'un patates olmuş olması gerçeği ortada.. Umarım biran önce düzeltirler. Güncelleme dendiği kazaman kararlılık ve iyileştirme olur bunlar güncelleme ile ilerleme değil gerileme kaydediyorlar.. Yazık.. Orjinal yazılım kullanarak mağdur oluyoruz.. Sinir olmuş durumdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…