Windows 10 1709 Güncelleme Sonrası Yavaşlama ve Donma

an3m0n

Kilopat
Yer
Adana/Seyhan
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows sürümümü 1709'a yükselttim. Yükseltmeden sonra C: bölümünde Windows.old dosyası oluştu ve Recep Baltaş'ın anlattığı yönteme göre sildim ve baya bir temizleme işlemi yaptı. Daha sonra oyunlara girerken arka planda 4 tane uygulama açılıyor gibi ekrana siyah programlar gelip gidiyor ve işlemci 66-68 dereceye ulaşıyor. Oyun oynarken bu sefer mouse kendi kendine sağa veya sola yumuşak bir şekilde gidiyor. Oyundan çıkınca sıcaklık 57 derecede sabit kalıyor. Yaklaşık 30 dakika veya 1 saat sonra geri 38 - 40 dereceye düşüyor. Bu olanlardan sonra nadiren bilgisayarda garip bir donma oluyor. Şöyle ki; bilgisayarda normal müzik dinlerken, veya video izlerken sanki RAM bellek kapanıyor ve yavaş yavaş işlemler sırasıyla donuyor yani bilmem anlatabildim mi. Çok tuhaf bir hale dönüştü. Anti-Virüs programı olarak "ESET Smart Security Premium" kullanıyorum.
  • AMD FX X8 8350 @ 4.0 GHz
  • AMD Radeon R7 370 4GB - 256bit
  • Kingston HyperX Fury @ 16 GB - 1600 MHz
  • SUS M5A97 R2.0 @ BIOS VERSION: 2603
  • SANDISK 128 GB @ SSD - Seagate 2000 GB @ HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki tamam şuan indiriyorum. İndirdikten sonra tarama yapacağım ve sonucu bildireceğim. Teşekkürler Recep Baltaş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı