Windows 10 1709 Güncellemesiyle Sorun Yaşayan Oldu mu?

Alp Kaan Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Benim laptopum ASUS Zenbook Prime ve 1709 güncellemesini indiriyorum. Peki 1709 güncellemesinde sorun yaşayan oldu mu? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun yaşamadık henüz stabil çalışıyor tek sorun C klasöründe ki Windows.old klasörü benim için :)

120GB bir SSD kullanıyorsan ve yetersiz geliyorsa silmenin bir sakıncası yok. Disk temizleyici ile kaldır. Geri dönmek istiyorsan tabi kalsın. :)
SSD kullanmıyorum normal diskim var :) Geri döneceğimi sanmıyorum sorun yok windowsta fakat gözüme batar o klasör benim şimdi :) Direk Shift+Delete yapsam :D

Buradan kolayca silebilirsin. Manuel silmek sorun yaratabilir veya yaratmayabilir. Ama ben denemek istemezdim. :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
Buradan kolayca silebilirsin. Manuel silmek sorun yaratabilir veya yaratmayabilir. Ama ben denemek istemezdim. :D
Daha önceleri windows xp mi 7 mi hatırlamayamadım ama formatsız kurup direk delete ile silmiştim :D İçerisine baktım da sadece windowsun kendi uygulamaları ve sistem klasörleri falan var fakat sonuçta eski (old) klasörü. Kendi programlarımı oyunlarımı old klasöründe görmedim. Bu resmini attığın disk temizleme aracı önceki windows yüklemeleri falan diyor komple bilgisayardan kaldırmasın sonra başkan :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı