Windows 10 1709 "Kernel Securıty Check Failure" Mavi Ekran Hatası

jupiter65

Megapat
Daha fazla  
  • Anakart: Gigabyte - GA-X79-UP4
  • Ekran Kart : Nvıdıa Geforce 9800 GT
  • İşlemci: Intel® Core™ İ7-3820 [email protected] GHz
  • RAM: 32,0 GB
  • Sistem: 64 bit
  • Windows 10 Pro
WINDOWS 10 sürüm 1709 özellik güncelleştirmesini alırken, son aşamalara yaklaşıldığında mavi ekranda“ Kernel Securıty Check Faılure” hatası ile bir önceki sürüme “ 1703” sürümüne geri döndü. Birkaç deneme sonucunda yine aynı hatayı aldım. Format atıp temiz kurulumda da sonuç aynı oldu. BIOS - anakart ve Ekran kartı sürücüleri güncel.

kernel security check failure.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump paylaşınız. Bir de 1709 nereden indirdiniz?

Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal

Windows 10 sürüm 1709 özellik güncelleştirmesi başarısız olduktan sonra, eski sürüm olan Windows 10 sürüm 1703 ü yüklemişti sistem. Bu işlem sonrası sistemi "Quick Clean" ile temizlediğim için söz ettiğiniz "Minidump" dosyaları silinmişti muhtemelen.

Windows 10 sürüm 1709 özellik güncelleştirmesini " Windows 10'u İndirin " adresinden Windows 10 Disk görüntüsü (ISO Dosyası) araç çubuğunu indirip USB bellekten Windows 10 u temiz kurulum olarak yüklemedim. Daha önceden DVD ye yazdırdığım 1607 sürümü ile format attım. 1709 sürümüne geçerken "Kernel Securıty Check Faılure" mavi ekran hatasıyla 1703 e dönünce linkteki güncelleştirme bağlantısıyla 1709 e yükseltmeyi denedim.
Yaptığım işlemler sırasıyla:
1- Windows otomatik güncelleme ile (birçok defa denendi) 1709 a yükseltme,
2- DVD den ön yükleme ile (1607 sürümden) temiz kurulum,
3- Yukarıdaki linkten güncellemeyi seçerek yükseltme.
Bu işlemler başarısız oldu. Şimdi linkten Windows 10 indirme aracını USB belleğe yazdırarak USB den Windows 10 u temiz kurulum ile yüklemek olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı