Windows 10 1709 Ne Zaman Yayınlanacak?

Evet doğru tarih.
Sorunlar yaşamak istemiyorsanız en iyi temiz kurulum. Güncellemede dosya kaybı olmuyor (genelde) ama programlar hatalar oluyor. Fazla RAM kullanımı hatalar verip yavaş çalışma gibi. Sıfır kurulum en iyisi.

Merhaba arkadaşlar. Güncellemeden sonra görev yöneticisine sağdaki alan size de geldi mi? 1709 güncellemesinden sonra chrome'da aşırı bir ram kullanımı oluştu. Şu an 2 sekme açık ve 887 MB kullanıyor. RAM'im 12 GB kullanması sorun değil ama tarayıcıda gezintim aşırı şekilde yavaşladı. Sekme sayısını 3-4'e çıkarınca 2 GB'yi buluyor kullanım. Sıfırdan kurarsam sorun çözülür mü yoksa genel bir problem mi ?

Eki Görüntüle 263767

Ben iso dosyası indirerek sıfırdan kurulum yaptım. 5 sekme açıkken ekran alıntısı aldım. (Facebook, Twitter, Spotify, Youtube ve Technopat)
Screenshot_22102017.png

Düzenleme: Google Chrome 62.0.3202.62 (Resmi Derleme) (64 bit) Sürümü

Son düzenleme:
Ben iso dosyası indirerek sıfırdan kurulum yaptım. 5 sekme açıkken ekran alıntısı aldım. (Facebook, Twitter, Spotify, Youtube ve Technopat)
Eki Görüntüle 264032

Düzenleme: Google Chrome 62.0.3202.62 (Resmi Derleme) (64 bit) Sürümü
Anladım hocam. Sürümlerimiz aynı ama bende 2 sekmede 760 MB kullanıyor. Demekki sıfırdan kuruncada aynı sorun devam ediyor. En iyisi chrome'dan güncelleme beklemek. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı