Windows 10 1709 Ne Zaman Yayınlanacak?

Windows 10 ISO dosyasını farklı yollardan da Microsoft sitesinden indirmek mümkün.
  1. İlk olarak şu sayfaya ulaşalım.
  2. Daha sonra Chrome'de 3 noktaya tıklayın.
  3. Burada Diğer araçlar sekmesinden Geliştirici araçları veya CTRL + Shift + I tıklayın.
  4. Ardından şu şekilde bir sayfa açılacaktır.
    upload_2017-10-18_22-49-49.png
  5. Burada bende Chrome İngilizce kurulu olduğu için o şekilde anlatmaya devam edeceğim. Elements yazan kısımın hemen sol tarafında Araç çubuğuna tıklayın.
  6. Daha sonra Responsive olacak şekilde sayfayı ayarlayın.
  7. Örneğin ben burada iPhone 6 Plus seçeneğini seçiyorum.
    upload_2017-10-18_22-54-6.png
  8. iPhone 6 Plus seçeneğini seçtiğimiz zaman tek yapmamız gereken sayfayı yenilemek.
  9. Sayfayı yenilediğimiz zaman sayfa farkl bir şekilde açılacaktır
    upload_2017-10-18_22-55-10.png
  10. Artık geliştirici seçeneklerini kapatabiliriz.
    upload_2017-10-18_22-56-13.png
  11. Bundan sonra tek yapmanız gereken IDM ile hızlı bir şekilde ISO dosyasını indirmek olacaktır.

Dosya Ekleri

• upload_2017-10-18_22-55-42.png
    upload_2017-10-18_22-55-42.png
    50,2 KB · Görüntüleme: 133
Windows 10 ISO dosyasını farklı yollardan da Microsoft sitesinden indirmek mümkün.
  1. İlk olarak şu sayfaya ulaşalım.
  2. Daha sonra Chrome'de 3 noktaya tıklayın.
  3. Burada Diğer araçlar sekmesinden Geliştirici araçları veya CTRL + Shift + I tıklayın.
  4. Ardından şu şekilde bir sayfa açılacaktır.Eki Görüntüle 263680
  5. Burada bende Chrome İngilizce kurulu olduğu için o şekilde anlatmaya devam edeceğim. Elements yazan kısımın hemen sol tarafında Araç çubuğuna tıklayın.
  6. Daha sonra Responsive olacak şekilde sayfayı ayarlayın.
  7. Örneğin ben burada iPhone 6 Plus seçeneğini seçiyorum.Eki Görüntüle 263682
  8. iPhone 6 Plus seçeneğini seçtiğimiz zaman tek yapmamız gereken sayfayı yenilemek.
  9. Sayfayı yenilediğimiz zaman sayfa farkl bir şekilde açılacaktırEki Görüntüle 263683
  10. Artık geliştirici seçeneklerini kapatabiliriz.Eki Görüntüle 263685
  11. Bundan sonra tek yapmanız gereken IDM ile hızlı bir şekilde ISO dosyasını indirmek olacaktır.
Burda inen İSO 4 GB Ancak Media Creation Tools'da inen 3.32 GB aradaki fark ne acaba ?

Beyler şimdi bu güncellemeyi yaptık ama formatsız windows kurmuş gibi olduk windows.old klasörü oluşturmuş. Sistemde sıkıntı yok şimdilik masaüstünde değişiklik yok bütün programları uygulamaları denemedim tabi de bu windows.old klasörünü silsek sorun olur mu? Bilseydim sıfırdan format ile kurmak isterdim formatsız windows kurmayı sevmiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı