Windows 10 1709 Ne Zaman Yayınlanacak?

Beyler şimdi bu güncellemeyi yaptık ama formatsız windows kurmuş gibi olduk windows.old klasörü oluşturmuş. Sistemde sıkıntı yok şimdilik masaüstünde değişiklik yok bütün programları uygulamaları denemedim tabi de bu windows.old klasörünü silsek sorun olur mu? Bilseydim sıfırdan format ile kurmak isterdim formatsız windows kurmayı sevmiyorum.
Windows.old klasörünü ben Recep abi'nin dediği gibi yaptım. Buradan bakabilirsiniz. Windows.old klasörü nasıl silinir?

Merhaba arkadaşlar. Güncellemeden sonra görev yöneticisine sağdaki alan size de geldi mi? 1709 güncellemesinden sonra chrome'da aşırı bir ram kullanımı oluştu. Şu an 2 sekme açık ve 887 MB kullanıyor. RAM'im 12 GB kullanması sorun değil ama tarayıcıda gezintim aşırı şekilde yavaşladı. Sekme sayısını 3-4'e çıkarınca 2 GB'yi buluyor kullanım. Sıfırdan kurarsam sorun çözülür mü yoksa genel bir problem mi ?

Capture.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
2 adet güncelleme gelmiş indirmiş haberim yok yeniden başlatma istiyor şimdi :)
Güncelleştirmeler:
*x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Versiyon 1709 Üzerinde Adobe Flash Player 2017-10 Güvenlik Güncelleştirmesi
*Update for Windows 10 Versiyon 1709 for x64-based System (KB4041994)

Güncellemeyi bugün yeni aldığım bilgisayar ile yaptım. Güncelleme yaptıktan sonra Windows başlat tuşu tepki vermiyor ve saat yerel ağ pil gibi diğer seçeneklere de aynı şekilde tıklanmıyor. Bunun sebebi nedir ve çözümü?

Sorun Chrome kaynaklıymış. Şöyle bir sorunum var. Mesela Youtube'de bir video izliyorum. Chrome'u simge durumuna küçülttüğümde video duruyor bazen olduğu yerden bazen de baştan başlıyor. Bu işlemi ikinci defa yaptığımda ise video çöküyor. Chrome'u kaldırıp tekrar yükledim ama sorun devam ediyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? Mozilla Firefox Quantum Beta ve Edge'de bu sorun yok.
Chrome'da bende sorun yaşıyorum. Aşırı şekilde kasıyor. Boştayken 100 MB RAM kullanan tarayıcı şu an 500 MB kullanıyor. 2-3 sekme açınca 2 GB'yi buluyor. Kaldırıp yeniden kurdum, sıfırladım, eklentileri sildim ama düzelmedi. Virüs taraması yaptırdım, arka planda çalışan uygulamaları kontrol ettim ama bir sorun bulamadım. Şimdi güncelleme bekliyorum chrome ya da windowstan. Tekrar sıfırlamam mümkün değil, doping hafıza kullanıyorum. Uygulamaya tekrar giriş yaparsam üyeliğim iptal olacakmış. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı