Windows 10 1709 Ne Zaman Yayınlanacak?

Kullanan var mı ? Nasıl çalışıyor sorun var mı ?

Arkadaş vermiş link 1 gün süresi var her oluşturulan linkin.
Direk ISO dosyasına ulaşmak istiyorsanız tarayıcınızı başka bir işletim sisteminden giriyormuş gibi göstermeniz gerek. Bunun için eklentiler mevcut.

Windows 10 ISO dosyasını farklı yollardan da Microsoft sitesinden indirmek mümkün.
  1. İlk olarak şu sayfaya ulaşalım.
  2. Daha sonra Chrome'de 3 noktaya tıklayın.
  3. Burada Diğer araçlar sekmesinden Geliştirici araçları veya CTRL + Shift + I tıklayın.
  4. Ardından şu şekilde bir sayfa açılacaktır.
  5. Burada bende Chrome İngilizce kurulu olduğu için o şekilde anlatmaya devam edeceğim. Elements yazan kısımın hemen sol tarafında Araç çubuğuna tıklayın.
  6. Daha sonra Responsive olacak şekilde sayfayı ayarlayın.
  7. Örneğin ben burada iPhone 6 Plus seçeneğini seçiyorum.
  8. iPhone 6 Plus seçeneğini seçtiğimiz zaman tek yapmamız gereken sayfayı yenilemek.
  9. Sayfayı yenilediğimiz zaman sayfa farkl bir şekilde açılacaktır
  10. Artık geliştirici seçeneklerini kapatabiliriz.
  11. Bundan sonra tek yapmanız gereken IDM ile hızlı bir şekilde ISO dosyasını indirmek olacaktır.

Dosya Ekleri

• upload_2017-10-18_22-55-42.png
    50,2 KB · Görüntüleme: 133
@Rufiq Cavadov Dostum ben direkt "Download tool now"dan indirdim, şu an USB'ye yazıyorum. Bu şekilde mi iniyordu 1709 sürümü yoksa?

Burda inen İSO 4 GB Ancak Media Creation Tools'da inen 3.32 GB aradaki fark ne acaba ?

Beyler şimdi bu güncellemeyi yaptık ama formatsız windows kurmuş gibi olduk windows.old klasörü oluşturmuş. Sistemde sıkıntı yok şimdilik masaüstünde değişiklik yok bütün programları uygulamaları denemedim tabi de bu windows.old klasörünü silsek sorun olur mu? Bilseydim sıfırdan format ile kurmak isterdim formatsız windows kurmayı sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…