migration
Megapat
Hemen baktım Steamapps common yerinden yapılabiliyor ben şuan diğer bilgisayardayım deneyip bana söylersen güzel olur
Deneyeceğimde hala bulamadım.
Hemen baktım Steamapps common yerinden yapılabiliyor ben şuan diğer bilgisayardayım deneyip bana söylersen güzel olur
Deneyeceğimde hala bulamadım.
Oyunu açan uygulamaya sağ tıklayıp yapmanız gerekiyor bunu, sonucunu yazınız.
Hemen baktım Steamapps common yerinden yapılabiliyor. Ben şuan diğer bilgisayardayım deneyip bana söylersen güzel olur.
Maalesef hala aynı. Konu açtım. Eğer çözülürse oraya yazacağım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/gtx-1050-ti-ve-ryzen-1600-sistemde-ani-fps-duesuesue.497154/
Tüm sürücü ve redistler kuruluydu, emin olmak için tekrar elle kurmuştum fakat sonuç vermedi. Geçen gün 1703 sürümüne geri döndüm, şu an hiçbir problem yok. Microsoft bu konuda ne zaman iyileştirme yaparsa o zaman 1709'a geçmeyi düşüneceğim, cevaplar için teşekkürler.Tüm sürücü ve diğer Redistleri kurdunuz mu? Eğer kurduysanız imzamdan AIDA64 raporunu oluşturup gönderin.
Tüm sürücü ve redistler kuruluydu, emin olmak için tekrar elle kurmuştum fakat sonuç vermedi. Geçen gün 1703 sürümüne geri döndüm, şu an hiçbir problem yok. Microsoft bu konuda ne zaman iyileştirme yaparsa o zaman 1709'a geçmeyi düşüneceğim, cevaplar için teşekkürler.
Windows Update servisi aktif mi? Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin.Hocam bende böyle olmasına rağmen kasıyor ? Altta yüklenmeyenler var ondan mı acaba ? Onları yüklesem 1709 da yüklenecek.Eki Görüntüle 264784
Services ten onu devre dışı yaptım hocam. Şimdi yeniden başlatıyorum.Windows Update servisi aktif mi? Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin.
Tavsiyem, sıfırdan kurulum yapmadıysanız 1703 sürümünü sıfırdan kurun.Hocam bende böyle olmasına rağmen kasıyor ? Altta yüklenmeyenler var ondan mı acaba ? Onları yüklesem 1709 da yüklenecek.Eki Görüntüle 264784
2 gün önce format attım.Tavsiyem, sıfırdan kurulum yapmadıysanız 1703 sürümünü sıfırdan kurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.