DWSLite deneyin.1809'u denedim fakat FPS konusunda bir fark yaşamadım hala düşüktü. 1709 sürümüne nasıl dönebilirim format atıp öyle bir imkanım varmı?
Kullandığın sistemi orjinal siteden mi indirdin yoksa farklı sitelerden mi? Çünkü ben daha önce farklı sitelerden indirip kullanırdım ve sistemi hazırlayan adam 1809' a güncellemeyi engellemişti. Update ile baktığımda sürücüyü bulup indiriyordu ama kurumuna gelince başarısız oldu diyordu sürekli.1809 sürüm güncelleştirmesi başarısız oldu yazıyor.
Sizce 1809'mu yükleyeyim 1709'mu?Temiz kurulum yapmadan Windows 10 1709 sürümüne geri dönmekte sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Ki bence halan daha Windows 10'un düzeltilmesi gereken çok şey var. İnsan bir süre sonra acaba temiz kurulum mu yapsam düşüncesine kapılıyor.
Windows 10'un tüm sürümlerini buradan indirebilirsiniz
Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Rufus indir
Eki Görüntüle 361276
Eki Görüntüle 361279
Sizce 1809'mu yükleyeyim 1709'mu?
Sağolun 1809 deniyeceğim inşallah onda FPS sorunlarım düzelir.Windows 10 1809 öneririm ama kullanacak sizsiniz hangisinde mutlu memnun olacaksanız onu yükleyin.![]()
DWS Lite dedim sadece bir kerelik denesenizSağolun 1809 deniyeceğim inşallah onda FPS sorunlarım düzelir.
Şuanki sürümde hiçbirşeyin fayda ediceğini sanmıyorumDWS Lite dedim sadece bir kerelik deneseniz?
Benim bellek 4GB fakat bu dosya 4.3 GB lanet olsun yapamadım.Temiz kurulum yapmadan Windows 10 1709 sürümüne geri dönmekte sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Ki bence halan daha Windows 10'un düzeltilmesi gereken çok şey var. İnsan bir süre sonra acaba temiz kurulum mu yapsam düşüncesine kapılıyor.
Windows 10'un tüm sürümlerini buradan indirebilirsiniz
Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Rufus indir
Eki Görüntüle 361276
Eki Görüntüle 361279
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.