Windows 10 1803 görev çubuğu saydam olmama sorunu

Windows ilk çıktığından beri her update'i yaptım, ilk çıktığından beride tam saydam olarak kullanıyorum. yani o zamandan beri tam saydam olması "bug" dı, bu güncelleme ile mi düzeldi diyorsunuz?
Sizden duyuyorum bunu sadece.

Sizin sorununuza çözüm değil fakat yeni tasarım benim de hiç hoşuma gitmedi. Önceden saydamlık daha güzeldi. Yeni sürümle çok katı hâle gelmiş. Her iki durumda da görev çubuğu saydam, aynı renk ve aynı arka plan varken ki sonuç:
29995766_2052411558416243_1186435121_o.png

Sizin sorununuza çözüm değil fakat yeni tasarım benim de hiç hoşuma gitmedi. Önceden saydamlık daha güzeldi. Yeni sürümle çok katı hâle gelmiş. Her iki durumda da görev çubuğu saydam, aynı renk ve aynı arka plan varken ki sonuç:
Eki Görüntüle 295508
Benim dediğimde üstteki gibiydi işte. Ama bug olduğu iddia ediliyor hala anlamadım durumu. Bugsada güzel bir bugdı :)

Eki Görüntüle 295508
Benim dediğimde üstteki gibiydi işte. Ama bug olduğu iddia ediliyor hala anlamadım durumu. Bugsada güzel bir bugdı :)

Bu sorundan bende muzdaribim yok mu bir hal çaresi ?

@Recep Baltaş

Laptopta farkettigim bir olay var. Pildeyken pil tasarrufunu açtığımda saydamlık geliyor. Pil tasarrufunu kapattığımda veya şarja taktığımda koyulaşıyor. İlginç bir durum açıkçası.

Laptopta farkettigim bir olay var. Pildeyken pil tasarrufunu açtığımda saydamlık geliyor. Pil tasarrufunu kapattığımda veya şarja taktığımda koyulaşıyor. İlginç bir durum açıkçası.
Ya aynen benim de öyle. Bilgisayarı pil tasarruf moduna alınca görev çubuğu saydamlaşıyor. Eskiden Win7'de tam tersi olurdu o Home Premium ve üstü donanımlarda. Pil tasarrufuna alınca saydamsa eğer görev çubuğu kapatırdı saydamlığı. Windows 10'da şu anda tam tersi. Her laptop öyle mi bilmiyorum ama benimkinde öyle. Bug diyen arkadaş da yanılıyor. Şu anda bile durum böyle. Güç tasarrufuna alınca çok güzel saydamlaşıyor. Çıkarınca da tamamen mat oluyor ki Kişiselleştirden saydamlaştırma butonu açık...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı