Windows 10 1803 Güncellemesini Yapma

Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T7 V20.5.6 -
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit
17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
1TB PCIe M.2 2280 3.0 x4
Bilgisayarı 30 dk boş bıraktıktan sonra CFosSpeed programı sayesinde bilgisayarda bir şeylerin interneti kullandığını gördüm. Kaynak izlemelerine bakarak interneti Windows'un kullandığını fark ettim ve hemen Windows Update'e girdim. Bir de ne göreyim.

kabusgibi.png

Bir baktım 1803 sürüm yükleniyor. Forumda açılan onlarca sorunlu sürüm 1803 konusundan sonra acaba neler yaşayacağım. Bu anı paylaşmak istedim.

Hoş bulduk diyebilir miyim bilmiyorum. :D Sorunsuz Sürüm 1803 deneyimi yaşamak istiyorum desem çok şey istemiş olur muyum? :D

Korkulacak bir şey yok. Birçok insan gibi hiçbir sorun yaşamayanların arasına katılabilirsiniz. Sorun yaşansa bile büyük ihtimalle çözülecektir. Şu anda kullanmakta olduğunuz sürüm çıktığında da birçok kişi karşılaştığı sorunlardan yakınmıştı.

Korkulacak bir şey yok. Birçok insan gibi hiçbir sorun yaşamayanların arasına katılabilirsiniz. Sorun yaşansa bile büyük ihtimalle çözülecektir. Şu anda kullanmakta olduğunuz sürüm çıktığında da birçok kişi karşılaştığı sorunlardan yakınmıştı.

Umarım dediğin gibi olur. Aklıma Windows 10 işletim sisteminin ilk çıktığı zamanlar geldi. :)

Bende hiçbir sorun yok sistem özelliklerin iyiyse sende pek sorun yaşayacağını sanmıyorum, eğer bir sorun yaşarsan gelen güncellemeler ile mutlaka düzelecektir.

Laptoplarda sorun yaşayanlar daha çok bildiğim kadarıyla. Masaüstü bilgisayarda güncelleme yaptım sorun olmazken; laptopta yapınca takılmalar, donmalar yaşamak sinir etti beni ilk zamanlarda ama şu an geri toparladı gibi. Umarım sorunsuz devam eder. Siz de güncellendikten sonra deneyimlerinizi yazarsınız. Sorun var mı yok mu anlaşılır sizin bilgisayarda da.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı