Razer60
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Tamamdır arkadaşlar Windows 10 1803 kuruyorum.
Nereden indirdin hocam. Recep abinin paylaştığı linkten mi ?Yaklaşik bir ay once monster notebook aldim. Cihazi freedos olarak aldim. Cihaz gelmeden bir gun once windows'un sitesinden kendi indirme araci ile usb'me uefi olarak indirip kurulum yaptim. Surekli ekranda donmalar, kasmalar, mavi ekran hatalari ve sistem cökmeleri meydana geldi. Ardindan recep bey'in paylastigi linkten rufus ile yazdirdim usb'ye ve kurulumu yaptim. Sorun yine ayni oldu. Sonra dedim ki ben yapamiyorum sanirim. Ertesi gun bir bilgisayarciya goturdum o yukledi windows'u suruculeri yukledi. Yeniden baslatti. Sistem yine coktu ve bana ssd arizali buyuk ihtimal dedi. Servisi aradim onlarda gonderin biz kuralim dediler. Kendileri 1709 kurdular. Neden 1709 kurduklarini soylemediler. Benim tahminimce o siralar da zaten bu bolum kayniyordu mavi ekran hatalarindan dolayi. 1803 kaynağinda sorun vardi. Ben cihazi 2 hafta boyunca guncellemelerimi kapatarak 1709 versiyonda kullandim. Dün ise 1803'un genis kapsamli arastirmalarim sonucu stabil olduguna ikna oldum ve temiz kurulum yapmadan direk guncelledim windows update ile. Sonuc mukemmel oldu. İntel ve nvidia cakismasi anlik donma sorunu vardi o bile gecti. Fps degerlerim en az 20 olarak artti. Yani 1 ay once 1803 kurup sorun yasayan ardindan 1709 kurdurup en azindan cihazi calistiran biri olarak soyluyorum. Suan 1803 mukemmel.