Çözüldü Windows 10 1803 Sonrası AC Origins Oyundan Atma Sorunu

  • Konuyu başlatan MHC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 13B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MHC

Kilopat
Katılım
3 Şubat 2014
Mesajlar
312
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Emekli
Assassin's Creed Origins oyununu Win10 1709 sürümünde çok rahat oynuyordum. Win10 1803 sürümüne temiz kurulum ile geçiş yaptım sorun başladı. Oyun başlıyor hiçbir uyarı vermeden kapanıyor.
 
Çözüm
Nihayet sorunu çözdüm. Bilgisayarımda en günceli yüklü olan NVIDIA grafik kartı sürücüsünü tamamen kaldırdım ve yerine eski bir sürüm olan 388.71 sürümünü kurdum, şu an oyundan atma sorunu kalmadı.
Hocam 1803 de herkeste mi var sorun yoksa tekleme olarak arada bir mi denk geliyor? Cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim
1803 Sorunlu bir update oldu genel anlamda ancak güncellemelerle hatalar düzeltiliyor özellikle ilk yayınlandığında 1803 sürümü çoğu kişi başka oyunlarda'da sıkıntı yaşadı.
 
Nihayet sorunu çözdüm. Bilgisayarımda en günceli yüklü olan NVIDIA grafik kartı sürücüsünü tamamen kaldırdım ve yerine eski bir sürüm olan 388.71 sürümünü kurdum, şu an oyundan atma sorunu kalmadı.
 
Çözüm
Bende sorunumu çözdüm arkadaşlar ama benim sorunum farklı bir durummuş. Yüklediğim herhangi bir oyun hangisi olduğu fark etmiyor hepsinde aynı sorunu yaşıyordum. Biraz araştırıp bilgisayarımın sanal belleğinin azaldığını bu yüzden de oyunlardan atma sorunu olduğunu farkettim. Sanal bellek boyutunu artırdıktan sonra sorunum ortadan kalktı.
 
bende de aynı sorun var 1709 da gayet iyidi 1803 geldiğinde ne ffps arttı ne de başka bir iyileştirme oldu zararları olarak asasins creed origins bazen 40 dk bazen 20 dk bazen 7 dk bazen 1 dk ve hatta oyun açılma esnasındayken bile atabiliyor
arkadaşlar konu hala güncel sorunu çözen varsa lütfen yazabilir mi
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı