Çözüm Windows 10 1803 sonrası kilitlenme sorunu

• Konuyu başlatan Silinen üye 165690
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 14.436
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bugün nvidia ekran kartı güncelleme aldı. GPU sürekli çalışmıyor. Lakin işlemci boştaylen normalde 37 derecede çalışırken 48 50 derecede çalışmıyor sorunlardan sadece yüksek ısı kaldı bende.
Bugün nvidia ekran kartı güncelleme aldı. GPU sürekli çalışmıyor. Lakin işlemci boştaylen normalde 37 derecede çalışırken 48 50 derecede çalışmıyor sorunlardan sadece yüksek ısı kaldı bende.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    43,9 KB · Görüntüleme: 81
Selamın Aleyküm, benzer bi sorunu bende yaşadım belki bir yaşayana faydası olur diye paylaşayım dedim. normalde notebook da windows 7 kullanıyordum windows 10 a geçmek istedim yüklediğimden beri işlem yaparken bile birden kilitleniyor deyim notebook uyku moduna geçiyordu. her türlü şeyi denedim güncelleme felan düzelmedi. Daha sonra tesadüfen bitik ve arızalı olan bataryasını çıkardım ve sorun düzeldi. bu ve benzer bir sorun yaşayan arkadaşların notebook larda batarya çıkarıp denemelerini tavsiye ederim belki yardımcı olur.

Selamın Aleyküm, benzer bi sorunu bende yaşadım belki bir yaşayana faydası olur diye paylaşayım dedim. normalde notebook da windows 7 kullanıyordum windows 10 a geçmek istedim yüklediğimden beri işlem yaparken bile birden kilitleniyor deyim notebook uyku moduna geçiyordu. her türlü şeyi denedim güncelleme felan düzelmedi. Daha sonra tesadüfen bitik ve arızalı olan bataryasını çıkardım ve sorun düzeldi. bu ve benzer bir sorun yaşayan arkadaşların notebook larda batarya çıkarıp denemelerini tavsiye ederim belki yardımcı olur.
Kardeş Teşekkür ederim aynen dediğin gibi geçen seferde başıma geldi işletim sistemi değiştirdim şimdi 2 satten kurtardın teşekkürler bataryayı çıkardım oldu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı