Windows 10 1803 sürümü de 1709 gibi

CoffinShaker

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kentucky
2 günlük karar verme süreci ardından yeni sürümü kurdum ve 1709'a göre performans artışı göremedim. Zaten 1709 geldiğinden beri temiz kurulum yapmama rağmen oyun performanslarında düşüş vardı 1803'te de aynı. Sanırım en mantıklısı 1607 sürümüne tekrar dönmek, o zaman her şey daha güzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bekleyemedim. Forumda sunulanı Temiz kurulum yöntemi ile yükledim. Home sürümü yokmuş.
Ana kart'ta Home sürümünün anahtarı mevcut olduğundan etkinleştirme işlemini yapamadım.
Ama genel anlamda Windows 10 yeni arayüz ve uygulamalarında hızlanma mevcut.
Oyunlarda nasıl performans verdiğini test etmedim. Ama genel kullanım için çok iyi çalışıyor.

Ayriyeten her Temiz kurulum Windows için başlangıçta 1-2 saat ayırıp ince ayar yapman gerekiyor.
Arka planda çalışan uygulamaların çoğunu kapatmanın yolu var.

Bende bekleyemedim. Forumda sunulanı Temiz kurulum yöntemi ile yükledim. Home sürümü yokmuş.
Ana kart'ta Home sürümünün anahtarı mevcut olduğundan etkinleştirme işlemini yapamadım.
Ama genel anlamda Windows 10 yeni arayüz ve uygulamalarında hızlanma mevcut.
Oyunlarda nasıl performans verdiğini test etmedim. Ama genel kullanım için çok iyi çalışıyor.

Ayriyeten her Temiz kurulum Windows için başlangıçta 1-2 saat ayırıp ince ayar yapman gerekiyor.
Arka planda çalışan uygulamaların çoğunu kapatmanın yolu var.
Evet doğru söylüyorsunuz arayüz ve uygulanmalar da hızlanma var ilk mesajımda sadece performans demişim oyunları kast ediyordum :) Arka plan uygulamalarının kapatabildiğimi kapattım ve oyun performansı yine 1709 ile aynı. Yarın çıkacak olan full sürümü ile bir şans daha tanıyacağım eğer olmazsa 1607'ye dönüp bir sonra ki windows çıkana kadar update yapmamayı düşünüyorum.

Bende forumda indirmeye açık olan ISO dosyasını indirip temiz bir şekilde kurdum ama hiç memnun değilim. :( Güncellemeye açılmasını bekliyorum ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. İlk mavi ekranımı da aldım zaten. :(

Her güncellemede 1 adım ileri gitmek yerine, geriye gidiyor gibi geliyor bana. Bu yüzden yeni sürüme kesinlikle ihtiyacım olmadığı sürece güncelleme yapmayacağım. 1607'den 1709'a geçtiğime pişman oldum.

Her güncellemede 1 adım ileri gitmek yerine, geriye gidiyor gibi geliyor bana. Bu yüzden yeni sürüme kesinlikle ihtiyacım olmadığı sürece güncelleme yapmayacağım. 1607'den 1709'a geçtiğime pişman oldum.

1607 ISO dosyasını nereden indirebilirim acaba ? bildiğiniz bir yer var mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı