Çözüldü Windows 10 1809 Güncelleme Hatası - 0x80190001

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlGirasole

Decapat
Arkadaşlar Windows 10'u İndirin üzerinden Windows 10 Güncelleme Yardımcısı'nın son sürümünü indirdim, ancak 1809 versiyonunu yüklemeye çalışınca yazılım aşağıdaki hata kodunu verdi:

367129

Sorunu sfc /scannow yoluyla çözmek işe yaramadı:

367132

Aynı şekilde Ayarlar/Sorun Giderme/Windows Update üzerinden de denedim ama sorunu çözemedim, bu durumda ne yapmam gerekir?

Çözüm
Olabilir. Öncelikle Windows Update ayarlarını düzenlemek için yönergeyi uygulayın. WindowsUpdateFixer ile Windows Güncelleştirmelerini Onarma - Technopat Sosyal

Tüm güncellemeleri yapın. Yine aynı durumu yaşarsanız belirttiğim şekilde yükseltme yapın.
Teşekkür ederim, program sayesinde Windows Update şimdi düzgün çalışıyor ancak Güncelleme Yardımcısı programı hala aynı hatayı veriyordu. Bunun üzerine:
  • Windows 10 resmi indirme sitesi üzerinden ISO dosyasını indirdim.
  • 16 GB USB üzerinden 1809 versiyonuna verileri formatlamadan güncelledim, ve sorun çözüldü.
Depolama alanı yetrsizse biraz boşaltın. Windows Update üzerinden tüm güncelleştirmeleri alın. Yine olmazsa Windows 10 kurulum imajını indirip yükseltme ile geçin.

Depolama alanı yetrsizse biraz boşaltın. Windows Update üzerinden tüm güncelleştirmeleri alın. Yine olmazsa Windows 10 kurulum imajını indirip yükseltme ile geçin.

Hard disk kapasitemde sorun yok.
367147

Ancak 2019-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1803 01 Toplu Güncelleştirmesi (KB4480976) güncellemesi Windows Update üzerinde beklemede (indirip kurmama rağmen bekleyen yükleme bildirimi veriyor). Bu sorunun onunla alakası olabilir mi? Gerekirse ekran görüntüsü atabilirim.

Olabilir. Öncelikle Windows Update ayarlarını düzenlemek için yönergeyi uygulayın. WindowsUpdateFixer ile Windows Güncelleştirmelerini Onarma - Technopat Sosyal

Tüm güncellemeleri yapın. Yine aynı durumu yaşarsanız belirttiğim şekilde yükseltme yapın.
Teşekkür ederim, program sayesinde Windows Update şimdi düzgün çalışıyor ancak Güncelleme Yardımcısı programı hala aynı hatayı veriyordu. Bunun üzerine:
  • Windows 10 resmi indirme sitesi üzerinden ISO dosyasını indirdim.
  • 16 GB USB üzerinden 1809 versiyonuna verileri formatlamadan güncelledim, ve sorun çözüldü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı