Windows 10 1809 Güncellemesi Gelmedi

soruvar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, lisanslı Windows 10 kullanıyorum fakat 1809 güncellemesi hala gelmedi. Bugün (09.01.19) tarihinde yeni güncelleştirmeler geldi fakat 1809 hala gelmedi. 1803 sürümünü kullanıyorum 1809'a nasıl yükseltirim? Herhangi bir sorun olur mu yükseltme yapılırsa?

Son düzenleyen: Moderatör:
gerek yok yükseltmeye adamlar hatasını düzeltmeden yayınlıyorlar indirme çöker mavi ekran verir hata verir yavaşlar aman aman hiç bulaşma derim yükleyecek tim anca hata verdi güncelleme süresini uzattım

gerek yok yükseltmeye adamlar hatasını düzeltmeden yayınlıyorlar indirme çöker mavi ekran verir hata verir yavaşlar aman aman hiç bulaşma derim yükleyecek tim anca hata verdi güncelleme süresini uzattım
Windows Update düşmüyor bende hiç gelmedi daha 1809 ile ilgili bir şey.

Windows 10'u İndirin buradaki linkten (Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısı) programını indirip kurabilirsin, bende de aynı problem oldu bu programı kullandım gerçekten faydalı. Hala olmazsa cevaplarsın.

Elle yükseltme yaparsam herhangi bir sıkıntı olur mu ? Performans kaybı yaşar mıyım ?
Bende elle yaptım herhangi bir performans kaybı yaşamadım, fakat performans kaybı yaşarsan;
Bu bilgisayar> özellikler> gelişmiş sistem ayarları>performans> en iyi performans için ayarla seçeneğini seçersen içinde kurt kalmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı