Windows 10 1809 güncellemesi

Can Özbek

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2020
Mesajlar
119
Arkadaşlar merhaba. Windows 10'un 1809 güncellemesini nereden indirebilirim? SSD me sıfırdan bir kurulum yapacağım da, bana linkini atabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2004 sürümünü kurun mümkünse.

Açıkçası kendi sistemimden en iyi performansı 1709 sürümünden aldım, onunla devam ediyorum şimdi. 2004 ve 1909 ile işlemcimin multi-thread performansından tutun da bellek ve disk gecikmelerinden HPET zamanlamasına kadar olumsuz derecede yavaşlattı ve bu da reel anlamda uğraştığım alanlarda olumsuz bir geri dönüş olarak bana geri yansıdı. (Karşılaştırmalı olarak yapmış olduğum çeşitli ağır yazılım benchmarkları ve oyun testlerinde gördüm bu durumu). Şu an için memnunum, ama tabii bu 1709 sürümü her sistemde iyi sonuç vermeyebileceği gibi en yeni nesil güncel makinelerde olumsuz bir şekilde geri bile tepe bilir, orası apayrı bir mevzu zaten.
 
Son düzenleme:
Açıkçası kendi sistemimden en iyi performansı 1709 sürümünden aldım, onunla devam ediyorum şimdi. 2004 ve 1909 ile işlemcimin multi-thread performansından tutun da bellek ve disk gecikmelerinden hpet zamanlamasına kadar olumsuz derecede yavaşlattı ve bu da reel anlamda uğraştığım alanlarda olumsuz bir geri dönüş olarak bana geri yansıdı.) karşılaştırmalı olarak yapmış olduğum çeşitli ağır yazılım Benchmark'ları ve oyun testlerinde gördüm bu durumu). Şu an için memnunum, ama tabii bu 1709 sürümü her sistemde iyi sonuç vermeyebileceği gibi en yeni nesil güncel makinelerde olumsuz bir şekilde geri bile tepebilir, orası apayrı bir mezvu zaten.

Tabii ki öyle de acaba benim sistemim için son sürüm daha faydalı olmaz mı?
 

Geri
Yukarı