- Makaleler
- 1
Update üzerinden sürücü güncellemesi kapalı. Aynı şekilde 1803 sürümünde yüklüyorum sorunsuz çalışıyor.Sürücü çakışıyordur Update'ten gelenle. Ayrı bir konu açın. Bu 1809'un sorunu değil.
Update üzerinden sürücü güncellemesi kapalı. Aynı şekilde 1803 sürümünde yüklüyorum sorunsuz çalışıyor.Sürücü çakışıyordur Update'ten gelenle. Ayrı bir konu açın. Bu 1809'un sorunu değil.
En iyisi temiz kurulum yap dene.Windows ISO downloader ile Windows 10 1809 ISO indirmeyi düşünüyorum. Bu ISO düzeldi mi? Yoksa beklemeye devam mı?
Windows 10 Ekim Güncellemesi Yeniden Yayınlanıyor - Technopat
En iyisi temiz kurulum yap dene.
Buradakileri indirmeyi denedim Google ve yandexteki inmiyor, OneDrivedaki ise ağ bağlantısı başarısız deyip yarıda kesiliyor.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Microsoft Windows + Office Orijinal ISO İndirme Programı v7.11
İstersen bu programla ISO indirebilirsin. Technopat sitesinde de var ama o biraz eski sanırım.
Ben de buradaki ISO'yu indirip temiz kurulum yapmayı düşünüyorum ama bilemiyorum.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Microsoft zaten bir ISO indirme aracı yayınladı. 3. parti dosya indirme araçlarını tavsiye etmiyorum. Ayrıca link belirttiğiniz site, korsan içerik paylaşan bir sitedir.
Ayrıca Technopat'taki ISO eski değil, yeni sürüm çıktığı zaman güncelleniyor.
Aşağıya Microsoft'un kendi yayınladığı Medya Oluşturma Aracı'nı koydum. Aşamaları takip ederek ISO'yu indirin.
Windows 10
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.