Windows 10 1809 Nahimic Sorunu

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni Windows güncellemesini sıfırdan kurdum. Fakat Nahimic çalışmıyor. Eski sürücüleri kurdum, ses kartını sildim yükledim, driver programları ile güncelledim ama hiçbir şekilde çalışmıyor. Sesde 2.0 olarak Stereo çıkıyor. Nahimicden ayarları yapıyordum ve ses 7.1 olarak çıkıyordu. Şu an ses berbat. Nasıl çalıştırabilirim Nahimic programını?
Nahimic.png

1809 dosyaların bir kısmını silmiş olabilir. 1809 yüklerken saçma sapan dosyaları silme gibi bir sıkıntısı olduğundan güncelleme geri çekildi. Programı silip yeniden kurdun mu?

Yüklemeyin arkadaşlar yüklemeyin. Yeni sürüm yayınlandığında 1 veya 2 ay bekleyin 1 aydan önce yüklemeyin. Neden hemen sazan gibi atlayıp yüklüyorsunuz ? 100 kişi yüklüyorsa 40 kişi sorun yaşıyor her güncellemede.

Sıfırdan formatladım zaten. Servisi aradım sordum, güncelleme ile alakalı olduğunu söylediler. zaten Microsoft güncellemeyi geri çekti sizde 1803 sürümüne geri dönün dediler. Eski sürümü indiriyorum. Onu kuracağım.
Yüklemeyin arkadaşlar yüklemeyin. Yeni sürüm yayınlandığında 1 veya 2 ay bekleyin 1 aydan önce yüklemeyin. Neden hemen sazan gibi atlayıp yüklüyorsunuz ? 100 kişi yüklüyorsa 40 kişi sorun yaşıyor her güncellemede.

Ben sadece bu sürümde problem yaşadım. Önceki güncellemeleri de geldiği gün yükledim hiç bir sıkıntı olmadı.

Arkadaşlar yeni Windows güncellemesini sıfırdan kurdum. Fakat Nahimic çalışmıyor. Eski sürücüleri kurdum, ses kartını sildim yükledim, driver programları ile güncelledim ama hiçbir şekilde çalışmıyor. Sesde 2.0 olarak Stereo çıkıyor. Nahimicden ayarları yapıyordum ve ses 7.1 olarak çıkıyordu. Şu an ses berbat. Nasıl çalıştırabilirim Nahimic programını?
Eki Görüntüle 335932

Bende bir MSI kullanıcısı olarak Nahimic programını keyifle kullanıyorum. Yüksek ihtimalle kullandığın Nahimic sürümü ile ses sürücüsü uyumlu değil. Bunun sebebi de yükseltme sırasında ses sürücüsünün de güncellenmiş olması. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı