Windows 10 1809 sürümü yüklenir mi?

Temiz kurulum ile Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok ve 1803 sürümünden daha performanslı.
Yeni işletim sistemi zaten çok daha iyi. Fakat işlemciyi salt işlem gücüyle teste soktuğunuzda fark oluyor. Benim yazdıklarım yanlış anlaşılıyor. %1 fark zaten benchmark yapmadan anlaşılmaz. Fark aldığını söyleyen hangi benchmark değerine göre bu sonuca ulaştığını söylesin.
Bendeki sistem bu ve önceden işlemcinin aldığı salt işlemci gücü yüzdelik dilimle "1" puan daha yüksektir. Ancak daha iyi gibi geldi bana 1809. Daha hızlı çalışıyor, eskisinden daha iyi. Yanlış bir cümle kurmuşuz, onu da düzelttik. Zaten donanım bilgisi yüksek olan birisinin lafının arkasına onu desteklemek kolay.

Windows kurulumu farklı diskteki dosyaları da siliyor biliyorum. Bu bilgi yanlış değil.

Yok böyle bir şey. Bu da bir başka yanlış bilgi.
Windows 10 indirme bölümünde 01.10.2018 son güncelleme tarihli dosya paylaştınız. Bu dosya halen geçerli mi yani hataların giderildiği yeni sürüm için de geçerli mi?

İlk çıkan 1809 sürümü o. Güncelleme, yükseltme esnasında veya OOBE ekranında geliyor internet bağlantınız varsa.

Yok böyle bir şey. Bu da bir başka yanlış bilgi.
Murat Gamsız öyle dedi. Ben onu da takip ediyorum. Farklı disk sürücüsündeki veriyi de siliyor dedi. Ben de yorum olarak nedenini bari araştırsaydınız dedim. Yapmaz dedim. Yanıt gelmedi. Kullanıcıların farklı diske dökümanlar klasörünü belirlemesi gibi bir sorun buna neden olabilir dedim. Ama bilinmiyor. Ben de bilmiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten donanım bilgisi yüksek olan birisinin lafının arkasına onu desteklemek kolay.
Arkadaşım öncelikle yazdığım yazıyı dikkatli oku. Sonra birisini desteklemek kolay diye cevap yaz.

Ben sıfırdan bir kurulum yapacağım ama bu sürüm bana bir sıkıntı çıkarır mı acaba ?

Arkadaşın sorduğu bu soruya karşılık ben Windows 10 1809 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok ve 1803'den daha performanslı dedim. Şimdi burada kendi kişisel görüşümü ve kullanım deneyimlerime dayanarak yazdığım bu cevaba karşılık sen birisinin arkasında durmak kolay dersen. Geçmiş olsun.
Peki güncel 1809 sürümünün iso dosyasını nerede bulabilirim acaba.İnternette araştırdım ama bulamadım.
Windows 10 Technopat
Windows 10
Üstteki linklerden birisini indirebilirsiniz. Güncelleme yaparak da son sürüme geçebilirsiniz. Bilmediğin sitelerden son sürüm diye indireyim deme sakın. Sonra dertlerden başınızı kaldıramazsınız.

Son düzenleme:
Murat Gamsız: "My Documents" vs... başka diskte durur. Onların dosyalarını silmiş.

Zaten benchmark paylaşımı nedeniyle forum kurallarına uymayarak mesaj yazmak zorunda kalıyorum. Gene kestiler cezayı haklı olarak.
Anlamayan tekrar videoyu açsın, ne diyor ona baksın. Peki ben ne demişim:

Windows kurulumu farklı diskteki dosyaları da siliyor biliyorum. Bu bilgi yanlış değil.

Bunu demişim. Yani kurulum yapılmadan önce mekanik diski çıkarmak ya da BIOS'dan deaktif ederek kurulum yapmak fikri yanlış değil. Ayrıca farklı diskteki veriler tehlikede. Nasıl kuruyorsanız Windows'u öyle kurun, ya da ne kuruyorsanız onu kurun. Amacım doğru bildiğim ne ise onu vermek. Amacımın bu olmadığını düşünen kullanıcı detayına bakıp nerelere ne yazmışım bakabilir.

Zaten Microsoft sorunlu sürümü geri çekmişti. Sadece bir süre yayında kaldı. O nedenle de sınırlı kullanıcı etkilendi bu durumdan. Microsoft çok büyük kusurlu iş yaptı. Zaten TechnoPat sitesi de bununula ilgili gerekenleri söyledi. Burdaki yönetici kişilerin ve TechnoPat gurubunun "Sosyal" ile amacı insanların bilgisini arttırmak. Ben de hem arttırıyorum bilgilerimi, bendeki birikim ne ise ona göre de paylaşıyorum.

Ben artık gündüz girmiyorum bu siteye... O kadar yanlış bilgilerle dolu yazılar var. Onlar yanlış diye işaretlenmiyor, ben insanları uyarayım diye yazı yazıyorum, insanları uyarıyorum, millet bana laf yetiştiriyor. Bir süreliğine bye... Gece açar donanım sorunu olan arkadaşlara bakarım. Recep Bey ya da yöneticilerden biri yazmadıysa birşey ona yanıt veririm.

Windows 10 Technopat
Windows 10
Üstteki linklerden birisini indirebilirsiniz. Güncelleme yaparak da son sürüme geçebilirsiniz. Bilmediğin sitelerden son sürüm diye indireyim deme sakın. Sonra dertlerden başınızı kaldıramazsınız.

İlk verdiğin linkten Technopat konusundan indirmiştim zaten ama hala konuda güncel tarih 1 Ekim olarak gözüküyor yani oradaki dosya güncel mi değil mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı