Windows 10 1809 güncellemesi geri çekildi

Makaleler
3
Yer
Space
Daha fazla  
Profil Kapağı
1526129312
Yazdığım bir yorumda belirtmiştim ama gözden kaçmaması adına yeni bir konu açıyorum. :)

Windows 10 Sürüm 1809 Güncellemesi Bulunamıyor

Ekim güncellemesi (1809) bazı kişilerin özellikle "Belgelerim" klasörünü sildiği için geri çekildi. Düzeltilince geri yayınlanır. Eğer 1809'a geçmediyseniz henüz geçmeye çalışmayın. Bunu ben söylemiyorum, Microsoft söylüyor. Ayrıntılı bilgi linklerde mevcut.

win10-1809.jpg

https://support.microsoft.com/en-us/help/4464619/windows-10-update-history

Windows 10 Ekim Güncellemesinin Kullanıcı Dosyalarını Sildiği İddia Ediliyor - Technopat

Windows 10 • r/Windows10

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şuan güncelleştirmeleri denetle demeyeceğiz belli bir vakte kadar, peki bu vakit belli mi ne zaman denetleyip güncelleştirmelerimizi yapacağız. Ayrıca her gelen güncellemeyle ileriye mi gidiyorlar geriye mi gidiyorlar belli değil, görsel açıdan ya da performans açısından iyileştirme yapıldığını pek zannetmiyorum. En azından görsel açıdan farklı temalar sunsalar hoşumuza giderdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeleri denetle demediğimiz zaman bir sorun yok mu? Yani benim pc 3-4 gündür açıktı hiç kapatmadım geceleri dahil. Şimdi yeniden başlatacaktım ancak güncelleştir ve yeniden başlat yazıyor. Yani otomatik indirdiği ve yüklemeye hazır olan güncelleme bu güncelleme midir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı