Windows 10 1903 04 Olumlu Deneyimim

Bana hala gelmedi. 18884 gibi bir sürümdeyim. Insider üyesiyim. Bi' gelse şu 1903...

Arkadaşlar istemeden yanlış bilgilendirme de bulunmuşum. Kusura bakmayın. Ben Windows 10 1903 sürümünü hala ön izleme sürümü zannediyordum. İnsanları bilerek yanlış bilgilendirmek istemedim.

2. Gün, Gayet durumlar iyi. Bilginize.

2. Gün, Gayet durumlar iyi. Bilginize.
Ben de yükledim, 2 saat falan oldu. HDD kullandım için arada disk kullanımı artıyor. Kasma yapıyor. O da HDD olduğu için başka bir sıkıntı çıkmadı. Umarım çıkmaz. Bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
An itibariyle Yaklaşık 10 gündür Windows 10 1903 05 ( İS Derlemesi 18362.116 ) kullanıyorum.
10 gündür mavi ekran hatası almadım. İki Senedir düzen tutmayan sistemim 10 gündür düzenli şekilde çalışıyor. Tabiki buna tek başına son sürüm Windows 10 etken değildir. Bunun yanında güncel BIOS, güncel sürücüler de dahildir. Bilginize.
15 haziran itibariyle 1803 sürümüne geçiş yaptım. Son günlerde her noktada kasılmalar, gecikmeler ve hatalar yaşadım. Format atıp sürücüleri günellesemde bir süre sonra yine benzeri durumlar gerçekleşti. Bu gün ile beraber 1903 ile birlikteliğimizin sonuna geldim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…