Yahu sizin sorun ile 1903 arasında ne bağ var hocam? Kaldı ki 1903 Windows Update'e gelmedi bile... Güncelleme yaptığınız sürümü bile bilmeden 1903 sorunlu diyorsunuz.Bende dün güncelledim. Daha açılmıyor laptop. SSD BIOS'ta gözükmüyor.
Yahu sizin sorun ile 1903 arasında ne bağ var hocam? Kaldı ki 1903 Windows Update'e gelmedi bile... Güncelleme yaptığınız sürümü bile bilmeden 1903 sorunlu diyorsunuz.Bende dün güncelledim. Daha açılmıyor laptop. SSD BIOS'ta gözükmüyor.
Arkadaşlar istemeden yanlış bilgilendirme de bulunmuşum. Kusura bakmayın. Ben Windows 10 1903 sürümünü hala ön izleme sürümü zannediyordum. İnsanları bilerek yanlış bilgilendirmek istemedim.Aynı sürüm olabilir. Aynı görünüyor ve aynı şekil de kullanılıyor olabilir. Ancak hala ön izleme sürümü. Tamamlanmamış. Belki bir eksiği veya başka bir problemi olabilir. Aman bir şey olmaz derseniz siz bilirsiniz.![]()
Ben aynı şekilde Insider üyesiyim bana da gelmedi bekliyorum.Bana hala gelmedi. 18884 gibi bir sürümdeyim. Insider üyesiyim. Bi' gelse şu 1903...
Ben de yükledim, 2 saat falan oldu. HDD kullandım için arada disk kullanımı artıyor. Kasma yapıyor. O da HDD olduğu için başka bir sıkıntı çıkmadı. Umarım çıkmaz. Bilginize.2. Gün, Gayet durumlar iyi. Bilginize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.