Windows 10 1903 Geçilmeli mi?

Bilgisayarı yeni aldım 2 hafta önce Windows 10 1809 kurdum. O zaman yüklediğimde 1903 sürümü siteye yayınlanmamıştı. Şimdi geçmeme gerek var mı tekrardan format atmaya ya da yükseltmeye? Bilgisayarda sorun yok HDD olduğu halde cihazım hızlı açılıp ve kapanıyor. Hızlı tepki veriyor kısaca akıcı cihazım. HDD ve CPU kullanımına rastlamadım bilgisayarımda. Ne zaman geçmem gerekli olur? Microsoft yayınladığı zaman hemen sonra mı yoksa biraz zaman sonra mı kullanayım? Ben biraz zaman geçince ve kusurlu olan güncellemeler gelince geçmek istiyorum. Çok gerekli mi?

Sistem;

CPU: AMD Ryzen 5 2500U 2.0GHz
RAM: 2X4 8GB 2400MHz
GPU: Radeon 540 2GB
HDD: 1TB

Biraz önce temiz kurulum yaptım, aşırı hoşuma gitmeye başladı 1903 versiyon :) Tam sürümü yayımlandığında tekrardan temiz kurulum yapacağım ancak şu anda kendimi daha da çok internet platformunda güvende hissediyormuşum gibi bir olay yaşıyorum :)
Adsız.png

Son düzenleme:
Biraz önce temiz kurulum yaptım, aşırı hoşuma gitmeye başladı 1903 versiyon :) Tam sürümü yayımlandığında tekrardan temiz kurulum yapacağım ancak şu anda kendimi daha da çok internet platformunda güvende hissediyormuşum gibi bir olay yaşıyorum :)Eki Görüntüle 386119
Hocam sıkıntı yaşarsanız buraya bildirir misiniz?

Tabikide.

Çok stabil bir güncelleme olmuş ama mayıs ayındaki güncellemeyle beraber daha da etkileşimli bir windows sürümü olacağına inanıyorum gerek oyunlarda fps üstünlüğü ekstradan işlemler arasında geçiş süresinin mili saniyelere düşmesi gibi bir çok güzellikler olmuş. Mayıs ayında tam sürümüyle yayınlandığında yeniden kurulum yapacam ama şimdilik bu şekilde. Normalde 50 Mbps / 4 Upload kullanıyorum Türk Telekom, 1809 versiyon kullanırken hız testi yaptığımda 46 larda felan geziyordu hızım stabil olarak. Dün gece ve bugün yaptığım hız testlerinde ise 48.93 hatta 49.72 / 3.92 3.99 a kadar upload gördüm belki sürüm ile alakası yok ama psikolojik olarak bile insanı rahatlatıyor diyebilirim.

Son düzenleme:
Sorunlar duymaya başladım şimdiden herkes için olur diye düşünmüyorum. Kimisi mavi ekran hataları veriyor gibisinden diyorlar. Başka sorunlara rastlayan geçiş yapmadan önce hiç karşılaşmadım bunla diyen var mı?

Geçiş yapınca şunlar bunlar vardı gitti diyebilecek biri var mı? Örneğin, tarayıcıda video izlerken kitlenme veya yeşil ekran sorunları gibi? Kimisi görünüşü falan olsun hoşuma gitmiş diyorlar bana veya bize asıl önemli olan bazı sorunları olup bu sürümle düzeldi diyecek yiğit lazım. :)

Sorunlar duymaya başladım şimdiden herkes için olur diye düşünmüyorum. Kimisi mavi ekran hataları veriyor gibisinden diyorlar. Başka sorunlara rastlayan geçiş yapmadan önce hiç karşılaşmadım bunla diyen var mı?

Geçiş yapınca şunlar bunlar vardı gitti diyebilecek biri var mı? Örneğin, tarayıcıda video izlerken kitlenme veya yeşil ekran sorunları gibi? Kimisi görünüşü falan olsun hoşuma gitmiş diyorlar bana veya bize asıl önemli olan bazı sorunları olup bu sürümle düzeldi diyecek yiğit lazım. :)

Hiç bir sorun yaşamadım kurduğum günden beri zaten, diğer versiyonları kurduğum zaman da mavi ekran donma takılma gibi sorunlar yaşamamıştım bence o tarz hatalar işletim sistemiyle alakası yok tamamiyle bilgisayarin kendisiyle alakalı.

ben yükledim gece recep kardeşim koymuş dosyayı siteye, ne yazıkki anlamadığım makina kasıyor 7700k 1080 16 gb anlamadım gitti.

Dosya Ekleri

• insallah yükleyecek.PNG
    insallah yükleyecek.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 113
ben yükledim gece recep kardeşim koymuş dosyayı siteye, ne yazıkki anlamadığım makina kasıyor 7700k 1080 16 gb anlamadım gitti.

Bende her hangi bir kasma donma sorunu mevcut değil gayet stabil çalışıyor. Oyunlarda hiç bir sorun yaşatmadı ama tamamiyle yayınlandığı zaman tekrar dan temiz kurulum yapacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı