Windows 10 1903 Resmi Sürüm Ne Zaman Gelecek ?

Üç aydır yayınlanmadı diye bir şey yok. Öncelikle güncellemenin adı zaten Mayıs güncellemesi. Ayrıca MSDN sürümü de resmi bir sürüm ve biz de o yüzden resmi sürümü paylaştık.

Tartışma olsun diye yazmamıştım. Ayrıca MSDN sürümün resmi olduğunu bir yerlerde okumuştum; biliyorum. Ne var ki bu "Resmi sürüm"(!) e - önceden indirilenler hâriç - nedense kimse ulaşamıyor. Dolayısıyla, HASH değerlerini Mİcrosoft sitesinden doğrulama şansımız da bulunmuyor.

Microsoft'a üye olup aylık ücret ödeyenler için özel bir indirme sayfası olduğunu duymuştum. Paylaştığınız iso dosyasını bu şekilde elde etmişseniz bilemem tabii. Yine de ben resmi siteden edinmeyi yeğlerim. Sıradan bir ev kullanıcısıyım. Acelem de yok.

Son düzenleme:
Resmi sürümü bekleyin zaten fazla bir şey kalmadı Salı günü de çıkabilir bu hafta Windows'a Mayıs ayının güncellemeleri çıkacaktır muhtemelen onunla birlikte iso'yu da çıkarabilirler biliyorsunuz Windows'a güncellemeler Salı günü çıkıyor bu hafta çıkmazsa zaten bir daha ki hafta kesin...

Buradaki sürümden farkı olmayacak. O yüzden boşa beklemeyin :)

İngilizce sürümünü nereden edinebilirim?

ben bir tane pc tamircisine win 10 attırmıştım ona bile geldi 1903 1 aydan fazla oluyor şuan yeni rufus 1809 hala ilerlemedi illaki gelir sıra sıra

Resmi sürümünü beklemenizi ben de öneririm. Hiç farkı yok diyenlere bence aldırmayın. Bir farkı olmasaydı Microsoft geri çekmezdi. Bir sorun var ki geri çektiler.

Geri çekme nedenini biliyor musunuz?
Geri çekilme nedeni Yaşanan Update sorunları.Bazı donanımlarda farklı sorunlara neden olduğundan dolayı.

Zaten 1903'ün getirdiği en büyük yenilik Updateler üzerine olmasıdır. PC'de bir update işlemi yapılacağı zaman 1903 işletim sistemi bunu önceden test edip kontrol ettikten sonra yüklüyor ama ne yazıkki bazı güvenlik açıklarından dolayı sorunsuz yüklenen updateler farklı donanımlarda farklı hatalara ve sorunları teşkil ettiğinden dolayı yayından geri çektiler.

Aynen resmi sürümü bekleyin illaki bir fark olacaktır özellikle hatalar en aza indirilecektir format attıktan sonra çıkan en ufak hataya gelemiyorum içime sinmiyor formattan yeni çıkmış bilgisayara çıkan ilk güncellemeleri yüklerken hata çıksın istemezsiniz değil mi? Zaten artık bir kaç güne çıkar hatta yarın bile çıkma olasılığı mevcut...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı