Windows 10 1903 sistem açılma problemi

xbora55x

Centipat
1803 surumunde hicbir sıkıntım yok. 1903 sürümüne geçtiğim zaman mesela bilgisayarı kapat diyorum kapanıyor. Tekrar kasadan açıyorum Windows pencere logosunda takılı kalıyor. Reset tusuna basıyorum bu sefer açılıyor. Her Windows'u kapatmada aynısı oluyor defalarca denedim. 1803 sürümüne geri döndüm sorun yok. Bu Windows dayatıyor 1903 sürümüne geçin diyede bu şekilde kullanılmaz ne yapmak lazım?

Ben Windows Update etkin saati gece iki ile sabah sekiz olarak ayarladım. Ve o saatlerde hiç bilgisayara girmediğim için güncelleme uyarısı vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi işinize yaramazsa Hizmetler'den 1903'deki sorunlar çözülene kadar Windows Update'i devre dışı bırakmak çözüm olabilir. Ancak belirtmeliyim ki güncellemelerin kapatılması ve ertelenmesi tavsiye edilmez.

BIOS güncellemesi işinize yaramazsa Hizmetler'den 1903'deki sorunlar çözülene kadar Windows Update'i devre dışı bırakmak çözüm olabilir. Ancak belirtmeliyim ki güncellemelerin kapatılması ve ertelenmesi tavsiye edilmez.
Biosum güncel. Malesef surekli her pc açtığım zaman res atmak zorundasın ve res attığın icinde hızlı başlamıyor windows illet birşey. 1803 sürümünde olamayan şey 1903'de neden oluyor bunu anlayamadım?

Bilgisayarınızda birden fazla mı depolama aygıtı kullanıyorsunuz. Eğer 2 SSD, 2HDD, SSD+HDD gibi birden fazla depolama aygıtınız varsa sadece sistemin yüklü olduğu hariç diğerlerini bir denemelik söküp açmayı dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı