Windows 10 1903 Sürümü güncellenmeye başladı. Mayıs sürümü olarak adlandırılan sürümü dağıtılmaya başladı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur kardeşim ne yapacaksın?88 Tane programdan birkaç tanesini söyler misiniz? Cidden merak ettim.
Katılıyorum.Temiz kurulum yap diyenler haklı. Ancak 88 adet programı tekrar yüklemem ve ayarları yapmam bir hali zaman alacak. O yüzden güncelleme gelirse yüklerim.
Şu anda en güncel ve stabil sürüm, 18362.113 ancak bu sistemin ISO olarak bulamadım normalde mayıs güncellemesini bugün aldı olarak gözüküyor ancak ISO'yu bulamadığımdan temiz kurulum yapamıyorum. Windows sitesinde halen 2018 sürüm gösteriyor. Eki Görüntüle 394572
Şu anda en güncel ve stabil sürüm, 18362.113 ancak bu sistemin ISO olarak bulamadım normalde mayıs güncellemesini bugün aldı olarak gözüküyor ancak ISO'yu bulamadığımdan temiz kurulum yapamıyorum. Windows sitesinde halen 2018 sürüm gösteriyor. Eki Görüntüle 394572
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.