Windows 10 1909 sürümden 20H2 sürüm güncellemesini engelleme

Makaleler
3
Merhaba. Windows Update yaparken otomatik olarak Windows 20H2 sürümü de güncelliyor ancak ben bu sürümü kullanmak istemiyorum, 1909 sürümde devam etmek istiyorum. Bu güncellemeyi silebiliyor muyuz yoksa 20H2 olarak devam mı etmek zorundayım artık?

1621465600251.png

Güncelleme ayarlarından güncellemeyi silemiyor muyuz?

Maalesef öyle bir seçenek yok. Bende güncelledim, fena gibi durmuyordu 20h2.
Ama güncelleme uzun sürebilir, çünkü var olan bir sürümü yeni çıkan bir sürüme yükseltiyorsunuz.
Haberiniz olsun, sıfırdan format atmak daha kısa bile sürebilir aynı sistemde güncellemeye göre.

Ama güncelleme uzun sürebilir, çünkü var olan bir sürümü yeni çıkan bir sürüme yükseltiyorsunuz.
Haberiniz olsun, sıfırdan format atmak daha kısa bile sürebilir aynı sistemde güncellemeye göre.

Bu arada sorunu çözdüm başlat menüsü ayarlar güvenlik ve kurtarma sekmesinden yapılan büyük güncellerimi geri alabiliyorsun ve sorun ortadan kalkmış oluyor senin de bilgin olsun.

Hocma 20h2 güncellemesi ile fena şekilde FPS değerlerim düştü ya oyunlarda. Geri alma imkanım olsa saniyesinde alırdım.

Merhaba. Windows Update yaparken otomatik olarak Windows 20H2 sürümü de güncelliyor ancak ben bu sürümü kullanmak istemiyorum, 1909 sürümde devam etmek istiyorum. Bu güncellemeyi silebiliyor muyuz yoksa 20H2 olarak devam mı etmek zorundayım artık?

Eki Görüntüle 1031811

Bu programı çalıştır ve istemediğin güncellemeleri gizleyebilirsin. Daha sonra güncelleme yaptığın zaman görünmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı