Çözüldü Windows 10, 2000 oyunlarını açar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyuna göre değişiyor. Belli başlı optimizasyonlar yapmanız gerekiyor.

Örneğin Fahrenheit: Indigo Prophecy bazı ayarlar yapmadan açılmıyordu. Remastered ile sorun çözüldü. Simcity 4 bazı yeni nesil ekran kartlarında açılmıyor configrasyon dosyasında pin tanımlamak gerekiyor gibi şeyler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna göre değişiyor. Belli başlı optimizasyonlar yapmanız gerekiyor.

Örneğin Fahrenheit: Indigo Prophecy bazı ayarlar yapmadan açılmıyordu. Remastered ile sorun çözüldü. SimCity 4 bazı yeni nesil ekran kartlarında açılmıyor configrasyon dosyasında pin tanımlamak gerekiyor gibi şeyler var.

Ama o donanımla ilgili sorun. Tabii ki yama yapacaksın. 2015 model ekran kartında gram sorun çıkarmaz ama Vice City oyununu 4090'da açarsan sıkıntı kullanıcıda. İlla ki bayıcak 60 fps kilitinden.

Artı -1 Eksi
Ama o donanımla ilgili sorun. Tabii ki yama yapacaksın. 2015 model ekran kartında gram sorun çıkarmaz ama Vice City oyununu 4090'da açarsan sıkıntı kullanıcıda. İlla ki bayıcak 60 fps kilitinden.

Donanımı başka işletim sistemi mi çalıştırıyor? 60 fps ile alakası yok. Örneğini verdim SimCity 4 GTX950M'de de açılmıyordu. RTX3050TI kartta da açılmıyor. Başka yeni nesil kartlarda da açılmayabilir. 2005'den kalma bir bilgisayar Windows 10 zaten kuramaz.

Donanımı başka işletim sistemi mi çalıştırıyor? 60 fps ile alakası yok. Örneğini verdim SimCity 4 GTX950M'de de açılmıyordu. RTX3050TI kartta da açılmıyor. Başka yeni nesil kartlarda da açılmayabilir. 2005'den kalma bir bilgisayar Windows 10 zaten kuramaz.
Uyumluluk modunu boşuna koymazlar. kartında direct X 8,9,10 varsa 2005-2015 oyunlarına kadar sıkıntısız kaldırır.

Windows 10'da 1998 yapımı Half Life 1 oynayabiliyorum.

Tabii açar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı