Çözüldü Windows 10 2004 Bozuk UEFI Logo Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tunasahinn

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhabalar herkese, bilgisayarımı Windows 10 2004'e format atarak geçirecektim ancak UEFI logosu bozuk bir şekilde kurulum ekranı geliyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Anakart: MSI H81M-E33

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorunu ben de yaşadım. Sürücü sıkıntıları var halen. Buradaki sürüm sıkıntısız kuruluyor: Summary for Cumulative Update for Windows 10 Version 2004 (19041.113) amd64, Turkish, Windows 10 Home, Windows 10 Pro
Benim yaşamış olduğum sıkıntı:
Aynı sorunu ben de yaşadım. Sürücü sıkıntıları var halen. Buradaki sürüm sıkıntısız kuruluyor: Summary for Cumulative Update for Windows 10 Version 2004 (19041.113) amd64, Turkish, Windows 10 Home, Windows 10 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS güncel mi?

Güncel olmasına rağmen sorun varsa gözardı edin.

BIOS güncel mi?

Evet güncel, cevap için teşekkür ederim arkadaşın gönderdiği imajın sonucuna göre konuyu güncelleyeceğim.

BIOS güncel mi?

Recep abi senin paylaştığın imaj dosyasında biz sorun yaşıyoruz. Kuruluma bir şekilde geçebilsek bile dosyaları kopyalarken hata veriyor.

Dostum sana çok teşekkür ederim format başarılı oldu.

Dün saat akşam 11 gibi bir okul arkadaşıma bilgisayarına format atması için yardımcı oldum. @Recep Baltaş paylaştığınız ISO dosyasıyla kurulumu denedik ve UEFI logosu yine tamamen bozuk şekilde geldi. Üstelik sistem öyle Ryzen işlemcili falan da değildi, i5 6500 işlemciye sahip bir Casper (Kespır) bilgisayardı. Yani kesinlikle ya paylaştığınız ISO dosyasında sorun var, ya da 19041.84 sürümü sorunlu (fakat sanmıyorum). uupdump.ml sitesinden 19041.172 ISO dosyası için UUP script indirin ve ISO hazırlayın. Sonra ise USB'ye Rufus ile yazıp USB'den Boot edin. Bunu arkadaşıma yaptırdım, gerçekten de UEFI logosu düzgün çıkmaya başladı. Kurulum da sorunsuzca tamamlandı. Evet biliyorum Casper dandik fakat sorun sadece bu bilgisayarda değil, @Emir M. 'nın bilgisayarında da çıkmıştı.

@Recep Baltaş paylaştığınız ISO dosyasını indirip birden fazla bilgisayarda deneyebilir misiniz? Sizde de bu sorun çıkıyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı