Çözüldü Windows 10 2004 çıktı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdiozgor

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Arkadaşlar Update üzerinden henüz gelmedi ama ben şimdi indirip kurmak istiyorum. Update üzerinden verilecek sürümü şu anda indirip kurma ihtimalimiz var mıdır? Yani Insider gibi falan olmayacak. Update'de verilecek sürümün aynısı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Recep Baltaş'ın rehberi;
Recep Baltaş'ın rehberi;

Çözüm
Arkadaşlar Update üzerinden henüz gelmedi ama ben şimdi indirip kurmak istiyorum. Update üzerinden verilecek sürümü şu anda indirip kurma ihtimalimiz var mıdır? Yani Insider gibi falan olmayacak. Update'de verilecek sürümün aynısı olacak.
Resmi olarak hayır, çıkmadı. Bu linkten bakın, Windows 10'u İndirin . 2019 yazdığına göre daha çıkmadı.

Yanlış bilgilendirme
Recep Baltaş'ın rehberi;
Bu resmi sürüm değil.

Yanlış bilgilendirme
Recep Baltaş'ın rehberi;
Bu resmi sürüm değil dostum. Lütfen bilmeden paylaşım yapmayın. Bu sürümü kurmanızı önermiyorum.

Bu resmi sürüm değil.

Resmi sürüm. Bak SHA1 dökümü bile paylaşıyoruz. MSDN ISO dosyası, Microsoft'a ait.

Windows 10 2004 sürümü hazır. Bizim en baştan beri dağıttığımız sürümler bile güncelleme alıyor.

Son paylaştığımız MSDN sürümü de zaten bütün güncelleştirmeleri içeren nihai yapı.

Konuda yazdığım halde halen daha resmi sürüm değil diyorsunuz. MSDN ISO dosyası resmi sürümdür. Ondan önce paylaştığımız sürüm de RTM ISO dosyası idi ki o da resmi sürümdü ve ben dahil onu kurup kullanan herkes, MSDN sürümüne sorunsuz güncelleme yaptı.

19041 son sürüm dedik ve bunda hiçbir değişiklik olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı