Windows 10 2004 donma ve ses takılması

Kıraç KAYA

Centipat
Dün bilgisayarımı 1903 sürümünden Windows 10 2004 sürümüne güncelledim. 1 saat kadar kullandıktan sonra ufak ufak takılmalar almaya başladım. Aynı zamanda ses de takılmaya başladı, ama bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor bir süre sonra tekrar bu takılmalar başlıyor. Sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum.

Tavsiyem 1 ay sonra 2004'e geçmenizi önerirdim çünkü daha çok yeni hatalar sorunlar olabiliyor bence eski yani 1903 veya 1909 sürümüne geçebilirsiniz sonra birkaç ay sonra geri 2004'e geçersiniz.

Tavsiyem 1 ay sonra 2004'e geçmenizi önerirdim çünkü daha çok yeni hatalar sorunlar olabiliyor bence eski yani 1903 veya 1909 sürümüne geçebilirsiniz sonra birkaç ay sonra geri 2004'e geçersiniz.
2004 e geçtikten sonra kasma oldugu için format attım şuan eski sürüme geri alamıyorum tekrar 1903 mü kurmam gerekiyor?Nasıl yapacağımı bilmiyorum.

2004'e geçtikten sonra kasma oldugu için format attım şu an eski sürüme geri alamıyorum tekrar 1903 mü kurmam gerekiyor? Nasıl yapacağımı bilmiyorum.

İnternet'den ya 1903 ISO dosyasını indirip 2004 gibi kurlum yapacaksınız veya ayarlara girin güncelleştirme ve güvenlik ardından kurtarma orada Win 10'un önceki sürümüne dön var ona basarak 1903 sürümüne geçebilirsiniz

Dün bilgisayarımı 1903 sürümünden Windows 10 2004 sürümüne güncelledim. 1 saat kadar kullandıktan sonra ufak ufak takılmalar almaya başladım. Aynı zamanda ses de takılmaya başladı, ama bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor bir süre sonra tekrar bu takılmalar başlıyor. Sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum.

Windows (Microsoft) yanlış ise düzeltin hataları doğrulamıştır hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı