Çözüldü Windows 10 2004 Dosya Gezgini Hızlı Erişim Kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

doloreshaze

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
Merhabalar
Solda çıkan hızlı erişim (belgelerim, müzik, vb.) şeridi 2004 güncellemesinden sonra kayboldu ve nereden açacağımı bulamadım.
Şimdiden teşekkür ederim.

1590705680782.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dosya Gezgini'nin üstünde bulunan "Görünüm" çubuğundan gezinti bölmesi ayarına gelin ve gezinti bölmesi ayarını seçin. Ardından gezinti bölmesi gelecektir.

Ayar.png
Hocam silineceklerini bilmediğimden olabilir mi? Yükseltme videosunda yapılan adımları bir bir uyguladım. Ve videoda hiçbir bilginin silinmeyeceği söyleniyordu. Burada sürüm yükseltenlerin hepsi belleği boş olarak mı yükseltti yoksa bende mi sorun oldu anlamadım.
Rufus programı zaten seni dosyaların silineceği konusunda uyarıyor.

Eğer diğer dosyalara bir şey olmadıysa sıkıntı gözükmüyor. Rufus ile temiz kurulum yaparsan içerisindeki tüm veriler biçimlendirilecektir. Bundan dolayı sorun yaşamışsın.
Peki nasıl eski haline çevirebilirim ki? Bu arada sadece videodaki yapılanları bir bir uyguladığım için uyarıyı bile okumadan tamam dedim. Diğer dosyalar derken kurulum dosyası duruyordu hocam içerisinde.

@doloreshaze aşağıdaki görselde de görüldüğü gibi Görünüm sekmesindeki Gezinti bölmesi seçeneğini dener misin?

Eki Görüntüle 576241

USB sorununuzu da diğer konuda çözün arkadaşlar.

Bende böyle bir sıkıntı olmadı ama kısa süreli takılmalar vardı. Ekran kartı sürücüsünü mıncıklayınca çözüldü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı