Windows 10 2004 güncelleme sorunu

Berkhan Şahin

Hectopat
Herkese merhaba, Windows 10 2004 güncellemesini yapmak için indir ve yükleye bastım. İndirme başladı %70'e kadar geldikten sonra %50"ye düştü sonra tekrar %70 oldu bu sefer de %30'a düştü. Sonra bir mavi ekran hatası aldım, hata KODU(BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO). Bu yüzden bilgisayarı kapatıp açtım, bilgisayar açıldıktan yaklaşık 40 saniye sonra bilgisyar kitlendi. Sonra yine mavi ekran hatası ALDIM(CRITICAL_PROCESS_DIED). Bilgisayarı kapatıp açtım ve Reboot and select proper Boot device or insert Boot media in select Boot device and select a Key hatasını almaya başladım. Her bilgisayarı açtığımda critical process died mavi ekran hatasını ve bu hatayı alıyorum.

Windows üzerinden yükleme yapmayın. ISO dosyasını buradan indirin ve Rufus ile USB'ye yazdırıp temiz kurulum yapın.

Windows üzerinden yükleme yapmayın. ISO dosyasını buradan indirin ve Rufus ile USB'ye yazdırıp temiz kurulum yapın.

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum fakat CRITICAL_PROCESS_DIED hatası alındığında RAM ve SSD'nin hasar almış olabilir mi?

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum fakat CRITICAL_PROCESS_DIED hatası alındığında RAM ve SSD hasar almış olabilir mi?
"Reboot and select proper Boot device" yazısından sonra kullandığınız SSD'den olabileceği aklıma geldi direkt.

Minidump dosyalarını paylaşamıyorum çünkü her bilgisayarı açtığımda direkt mavi ekran geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı