Windows 10 2004 güncellemesi gelmedi

Ali_Gkts

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 Pro temiz kurulum yaptıktan sonra (kurduğum sürüm 18XX olması lazım) Windows Update üzerinden gerekli güncellemeleri yaptım. Şu an 1909 sürümünde güncelsiniz diyor lakin 2004 sürümü gelmedi. Manuel yükleyebilirim fakat Update üzerinden gelirse uğraşmak istemiyorum. Update üzerinden gelmesi için yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudan format atarken 20H2 versiyonuna geçebilirdiniz. Format atmak tekrardan sizi uğraştırmayacaksa Microsoft sitesi üzerinden en güncel versiyonu indirip kurabilirsiniz.
Aslında bu sürümü kurmamın sebebi kurulum esnasında çevrim dışı hesap özelliğini kullanabilmem, güncel sürüm Flash ayarladığım zaman mecburi Microsoft hesabı girmem gerekiyor kaldırmasıda bir o kadar zahmetli.
Manuel kurulum yapabilirim elbette sadece merak ettiğim için sormak istedim Update üzerinde neden görünmediğini bağlantı için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı