Merhaba, orijinal Windows 10 kullanıcısıyım. Kardeşimin bilgisayarı ( sorunu belirttiğim PC) çocuk oyunları oynuyor ve sadece onu oynuyor eskiden ben kullanıyordum biraz hor kullandım CS:GO LOL gibi oyunları oynuyordum uniye geçince kendime bir PC aldım her neyse 3 haftaya kadar sorun yoktu...
www.technopat.net
Buradan ulaşabilirsiniz, bir kardeşimiz Windows 10'u güncellememi önerdi, mantıklı buldum, kurmaya başladım.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Buradan indirdim. Sorunsuz ISO dosyasını UltraISO uygulamasından kurdum? Setup'u açtım sorunsuz.
Güncelleştirmeler alınıyor dedi, hala sorunsuz. Hatta ilk kez sorunsuz kurdum, Microsoft'a geri bildirim gönderecektim sorunsuz kurulum için, bir Alt+Tab yaptım sorun çıktı karşıma.
Sorun: Yeniden başlamaması ve güncellememesi. İstediğim temiz kurulum, güncellemiyeceğim.
Rufus ile flash belleğe yazdırıp sıfırdan formatlamayı dene istersen disk üzerinden setup olarak başlatma genelde bu tarz sorunları setup üzerinden başlatınca yapıyor. Yükseltme yapma temiz bir format atmış olursun. Rufus - The Official Website (Download, New Releases)
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani